Biblia care SCHIMBĂ tot ce știai despre RELIGIE: A fost ținută în SECRET timp de 2000 de ani

Biblia care SCHIMBĂ tot ce știai despre RELIGIE: A fost ținută în SECRET timp de 2000 de ani

O Biblie veche de aproximativ 2000 de ani a fost dată unui muzeu din Turcia după ce a fost ținută în secret mai bine de două milenii.

În Biblie se află rugăciunea lui Barnabas (un discipol al lui Iisus), ce vorbește despre faptul că Hristos nu a fost crucificat, relatează Realitatea.net. În document se mai precizează că Isus nu a fost fiul lui Dumnezeu, ci doar un simplu profet.

Specialiștii care au analizat Biblia au mai descoperit și scrieri conform cărora Mântuitorul s-ar fi ridicat la ceruri când încă era viu, iar în locul său a fost crucificat Iuda.

Biserica Catolică a solicitat autorităţilor din Turcia să le ofere documentul pentru o analiză mai completă, deoarece această descoperire a şocat o lume întreagă.

  1. Si conform fotografiei atasate, aceasta biblie a fost scrisa in germana 🙂

    Raspunde
  2. Stiri de 2 bani, oare crede cineva asa ceva?

    Raspunde
  3. Numai prostii debitati sa puteti indeparta lumea de la inchinarea adevarata.

    Raspunde
  4. O Minciuna mai Mare puteți inventa? Este atestat și dovedit pe Toate căile posibile, ca Biblia care o avem azi în mana este 100% ADEVĂRATA!!! Doar cei slabi vor crede tot felul de Știri ca acestea, făcute la comanda!

    Raspunde
  5. De obicei tâmpeniile apar in America, dar cand vorbim de crestini si musulmani. ….lasati crestinii in pace! Au platit tuturor mult prea mult de la Caligula la Stalin Visarionovici. …Brucan si multor altii!

    Raspunde
    • Ce ar mai fi crestinul daca n-ar fi necrestinul ?
      Am fost indusi in eroare de atata timp de tot felul de religii , facandu-ne adversari si o gandire intunecata rau . Daca s-ar spuneadevarul in Biserica de atatea sute de ani , astazi ar trebui sa fiti toti luminati (cei care frecventati bisericile ) ganditi-va ca prin religie au indus credinta in eroare . Se joaca cu voi si voi sunteti buni crestini cu o viata bazata pe trecut si viitor .

      Raspunde
  6. MINCIUNI cum puteti sa postati asa ceva ,nu va e frica de Dumnezeu cu aberatiile voastre

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.