Bicicletele SCUMPE, tentaţie mare pentru HOŢI

Bicicletele SCUMPE, tentaţie mare pentru HOŢI

Mulţi hoţi de biciclete au ochiul format pentru a le identifica pe cele mai valoroase, aşa că este indicat să nu le le lăsăm nesupravegheate sau fără să fie legate cu lanţ şi lacăt.

La fel a făcut şi un bărbat din Iaşi, care a pătruns în curtea unui imobil şi a furat o bicicletă în valoare de 2.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad: Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Vlaicu au identificat ieri un bărbat, bănuit de comiterea unui furt de bicicletă, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 16/17 septembrie, bărbatul, de 48 de ani, din judeţul Iaşi, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil de pe strada Trotuşului, din municipiu, de unde ar fi sustras o bicicletă în valoare de aproximativ 2.000 de lei.”

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând totodată cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.