Boala MISTERIOASĂ care a UCIS o întreagă familie! Povestea oamenilor care NU DORM niciodată

Boala MISTERIOASĂ care a UCIS o întreagă familie! Povestea oamenilor care NU DORM niciodată

Doi frați susțin că familia lor a fost blestemată, după ce mama, bunica și mătușa lor au decedat din cauza aceleiași boli extrem de rare, dar fatale. Boala se transmite genetic, iar cei doi caută cu disperare un tratament pentru a se salva.

Hayley Webb, care lucrează ca reporter pentru o televiziune din Australia, împreună cu fratele ei Lachlan, au plecat în California pentru a participa la un studiu care are ca scop găsirea unui tratament pentru insomnie familială fatală (FFI).

webb

FFI afectează cam una din 10 milioane de persoane, însă le-a ucis pe rând mama, bunica și mătușa. Această afecțiune împiedică organismul să mai poată adormi vreodată, fapt care duce la o degradare psihică și fizică rapidă, iar în final la moarte.

Toate au avut aproximativ aceleași simptome: halucinații grave, pierderi de memorie, pierderea văzului, a vorbirii, toate datorate insomniei severe. Mama celor doi a murit la șase luni după ce a fost diagnosticată cu FFI.

Hayley și Lachlan știu că au moștenit boala și sunt terifiați de gândul că vor ajunge în aceeași situație. Din acest motiv au plecat în California, unde vor fi supuși unor studii și analize, care speră ei, îi vor ajuta pe medici să găsească un leac pentru această afecțiune nemiloasă.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.