Bogdan Boca (PNL): „Senatorul PSD Fifor nu vrea pentru Arad: pasaje, spații verzi, curățenie! Adică nu vrea nimic…pentru Arad!”

Bogdan Boca (PNL): „Senatorul PSD Fifor nu vrea pentru Arad: pasaje, spații verzi, curățenie! Adică nu vrea nimic…pentru Arad!”

Potrivit PNL Arad, consilierul liberal Bogdan Boca, „surprins de continuarea eternelor declarații aberante ale senatorului PSD Mihai Fifor”, este de părere că doar cine muncește are dreptul să critice:

„Domnule Fifor, pentru că tot vorbiți de SF-uri, poate ne spuneți ce ați făcut, mai exact, pentru Aradul pe care încontinuu îl criticați. S-a împlinit deja un an de când ați poposit în orașul nostru și în continuare nu faceți altceva decât să îi blamați pe cei care muncesc pentru Arad și să luați lucrurile în bătaie de joc. De când ați venit în orașul nostru reușiți doar să blocați proiectele pentru Arad, v-ați luptat să scoateți Aradul din Legea Centenarului și v-ați asigurat că județul nu primește niciun leu de la guvernul dumneavoastră. Cam astea sunt, pe scurt, «reușitele» cu care vă puteți lăuda”, a declarat Bogdan Boca.

„Principala abilitate a senatorului PSD, Mihai Fifor, se pare că este cea de a se opune oricărei acțiuni, proiect care nu vine din partea PSD-ului, chiar dacă este optim pentru Arad. Săptămâna trecută, domnul senator distribuia poze cu parcul Nicolae Romanescu din Craiova și ne acuza că suntem jalnici pentru că nu suntem în stare să avem în Arad un spațiu verde similar cu cel din Oltenia. Acum, după ce municipalitatea a anunțat că investește în spații verzi, domnul senator Fifor nu este de acord cu suma alocată. Pe scurt, dacă nu se face, Fifor critică, dacă se face, Fifor atacă. Întrebarea mea este una simplă: cu ce a contribuit domnul sentor PSD la acest proiect al Aradului, sau mai bine zis, la orice fel de proiect pentru oraș?! Din moment ce nu a adus un leu pentru județul nostru, consider nu este dânsul în măsură să critice, a declarat consilierul PNL, Bogdan Boca.

 

  1. Pai nici tu Boca nu vrei… Cea mai grava problema in orasul nostru sunt spatiile verzi….. sunt o rusine in Arad!!!! Nu exista (din cauza meseriei circul mult in tara) alte orase din tara unde spatiile verzi sa arate atat de jalnic…. Mergi in Deva, Oradea, Brasov , de Timisoara ce sa mai zic si sa vezi acolo spatii verzi aranjate cu tot felul de flori si gazon bine intretinut.

    Raspunde
    • Avem cele mai urate sensuri giratorii de la intrarile spre oras, cele mai groaznice parcuri si cele mai jalnice aliniamente. Intr-un oras unde PNL a castigat de ani de zile dar tot nu se face nimic in privinta asta…oare Boca nu ar trebui sa iti pui un semn de intrebare in loc sa dai vina pe un partid ce nu a putut prin votul sau , fiind in minoritate sa schimbe ceva? Nu sunt PSD-ist dar nici PNL-ist, sunt doar un aradean pe care il doare sa vada in ce hal a ajuns orasul asta. Tin minte cand eram tanar ca era plin de trandafiri prin tot orasul , de te imbata dimineata cand mergeai la munca parfumul lor prin tot orasul. Rusine !!!

      Raspunde
  2. Lacramioara M. 8 mai, 2017, 4:41 pm

    Si eu tin minte cat de multi trandafiri erau prin oras , plus ce frumos aranjat era in fata primariei. Acum arata de parca primarul ar uri spatiile verzi, de parca ar fi cel mai mare dusman al florilor din orasul asta si asa amarat …. Vrem sa vedem flori, verdeata, si zone aranjate. Asa e , spatiile verzi din orasul asta sunt cele mai groaznice.

    Raspunde
  3. Nici voi nu vreti decat sa furati. De multi ani sunteti majoritari in CLM si doar ceilalti sunt de vina pentru tot. Singurul lucru verde din Arad e probabil ceasul de la Podgorie pe care voi ati dat o caruta de bani si arata cum merge guvernarea Falca.

    Raspunde
  4. Această arătare reprezintă astăzi pnlul…..trist…foarte trist…

    Raspunde
  5. a crezut cineva ca asta va face ceva pt. Arad ? Si ce mai mintea fraierii inainte de alegeri . Asa ne trebuie daca alegem oameni care nu au demonstrat ca stiu sa faca ceva nici la ei in judetul teleorman . Si asfel judetele din vest si din Transilvania ii finanteaza ca sa nu moara de foame .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.