BOMBĂ: Pregăteşte Falcă o FEMEIE pentru Primăria Arad!?

BOMBĂ: Pregăteşte Falcă o FEMEIE pentru Primăria Arad!?

Tot mai multe voci spun că Gheorghe Falcă nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Aradului.

Hotărât să facă pasul spre Bucureşti, acesta pare să-şi caute un „urmaş” la Primărie iar gura lumii vorbeşte despre o femeie, care se află, mai nou (sau, din nou) în graţiile primarului…

Ce cred, însă, arădenii despre posibilitatea ca o femeie să-i urmeze lui Gheorghe Falcă în funcţia de primar?

  1. hai sa vedem cine ar putea fi: Geanina Pistru sau Claudia Boghicevici, ca doar nu o sa o puna pe aia tunsa scurt 🙂

    Raspunde
  2. N- aș vota pe cineva sustinut de Falca, indiferent că- i femeie sau bărbat.

    Raspunde
  3. Da!!! Doar dacă ar chema-o Adela Cristea!!!

    Raspunde
  4. Cea mai mare parte a zvonurilor pe care le lanseaza propagandistul de Orlando, raman la stadiul de simple zvonuri ca sa nu spun ca de fapt raman la stadiul de intoxicari bine platite. Orlando Teoder nu este altceva decat un propagandist sau si mai corect, un tonomat in care bagi banu` si canta ce vrei tu.

    Raspunde
  5. nuuuuuu habar nu aveti,este vorba de UN PROFESOR UNIVERSITAR !!!!!!!!!!

    Raspunde
  6. Ce ati spune de Adriana Chirilov?

    Raspunde
  7. sa fie Macara? o fi Gianii? sau? o fi Cibele? Persefona?Antigona?

    Raspunde
  8. BOMBA. …. E doamna Cristina de la PNL …..

    Raspunde
  9. Mihaela Vasil ? Claudia Miutescu ? Mariana Faur ? Viorica Graur ?,sunt cateva doamne executate cu sange rece de ghita !!, stiti cine urmeaza ?????

    Raspunde
  10. Pai mai Orlando, ce-ai scris tu seamana cu zicala un prost arunca o piatra in apa si 10 intelepti se chinuie sa o scoata. Chiar seamana cu o piatra aruncata in apa.
    Cum sunt multi fraieri care cred ce le convine si nu ce este probabil sa se intample cu raportare la realitatea inconjuratoare asa si comentariile la postarea ta.
    Falca nu are cum sa nu candideze. In megalomania lui este form convins ca are un destin maret, ori destinul asta si-l poate realiza doar la Bucuresti. Problema lui este ca alti sacali din noul PNL-PDL nu ii impartasesc optimismul privitor la maretia lui si fiind doar un ins din capat de tara care nu are nimic de oferit si nimic de negociat si care este in plus un produs marca Basescu cu eticheta original, autentic basist, nu va reusi, din Parlament sa se impuna in partid. Nu are argumente sa convinga pe nimeni ca el ar fi o solutie acceptabila la zecile de interese din partid si nu va fi promovat. In plus nimeni nu-l cunoaste in tara decat ca pe finul lui Base si poate ca individ dubios implicat in cateva dosare penale cu suspiciunea de dosare musamalizate de Base si slugutele lui din parchete.
    Chiar megaloman stie ca riscul sa se risipeasca la Bucuresti ca parlamentar este mai mare decat daca sta ancorat la o functia de primar in Arad si din Arad, din avion si de la Bucuresti sa isi continue eforturile de intrare in politica mare.
    El este astfel condamnat sa fi candidat la primaria Arad si cu sprijinul prostimii sa isi prelungeasaca agonia politica cu inca un mandat.

    Raspunde
  11. Iar veniti cu povesti?Ne credeti naivi?Cine renunta la asa ceva?Putina deruta preelectorala!!!…….

    Raspunde
  12. Geanina e pregatita pt Primarie , ea merge prin cartiere si vorbeste cu oamenii , apare la tv . S-a investit mult in ea si merita sa fie primar .Se pricepe la administratie.

    Raspunde
  13. Nu votati o persoana promovata de Falca… ar fi cea mak mare greseala sa continuam cu Falca sau cu o persoana promovata de el. Daca va pasa de arad, votati orice altceva!

    Raspunde
  14. sper sa fie dna Ministru Boghicevici, o recomanda nu Falca ci toata activitatea intensa pe care o are!

    Raspunde
  15. nu la primarie pregateste o femeie ci la consiliul judetean !!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.