BREAKING NEWS/ Ionel Ciupe, desemnat CANDIDAT la Primăria Municipiului Arad

BREAKING NEWS/ Ionel Ciupe, desemnat CANDIDAT la Primăria Municipiului Arad

ALDE l-a desemnat pe Ionel Ciupe, preşedintele filialei judeţene, drept candidat la funcţia de primar al Municipiului Arad.

Anunţul a fost făcut de copreședintele ALDE Daniel Constantin, într-o conferință de presă.

„Astăzi am validat două candidaturi, unde sondajele au ieșit foarte bine pentru ALDE. Mă refer la județul Prahova, respectiv la municipiul Ploiești și la județul Arad, respectiv municipiul Arad. La municipiul Ploiești, rezultatele, din punctul nostru de vedere au fost peste așteptări. ALDE se situează la o cotă de încredere de 33%, dacă ne referim la cei care și-au manifestat intenția de a participa la vot și au o opțiune foarte bine definită. Al doilea candidat pe care l-am validat este domnul Ionel Ciupe, pentru funcția de primar al municipiului Arad. Ne-am bazat pe rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat, ALDE fiind plasat pe locul doi în municipiul Arad, cu 31 % din preferințele electoratului. Pe primul loc este PNL, urmat de ALDE și apoi de PSD. Și la Arad cred că vom avea o șansă foarte bună să înlăturăm ce a fost rău”, a precizat Daniel Constantin.

  1. vai si amar de asa candidat mai bine badea gherghe din deal

    Raspunde
  2. Ca in filmele cu proşti…

    Raspunde
  3. Era clar… felicitari! In sfarsit un candidat cu sanse!

    Raspunde
  4. Doamne ajuta!!!!

    Raspunde
  5. Ionel Ciupe felicitari!!! Un candidat cu mari sanse.Un LIBERAL adevarat.Te sustinem.JOS PDL-ul….JOS TAXE si IMPOZITE….JOS BIRURILE de pe ARAD…VOTATI UN ARADEAN ca sa-l intereseze de noi!!!

    Raspunde
  6. Va ingroziti PDL-istilor??? Jos PDL-ul.

    Raspunde
  7. Ce pot sa spun e ca dl. Ciupe mi se pare om de caracter si cu bun simt in comparatie cu ceilalti si in special cu dl. Falca. Din pacate nu are echipa in spate iar pentru o asemenea functie ai nevoie de echipa.

    Raspunde
  8. Zizi şi Vivi sunt numele celor două coaie ale țăranului Ciupe.

    Raspunde
  9. Oare ce au fumat astia de la ALDE cand au citit sondajul? Sa iesi si sa zici ca ai 31% in sondaje, desi tu stii ca nu faci nici 5%, e grobian fata de alegatori si de cei care te sustin. Poti sa minti cu 2-3 procente, hai fie 5 procente, dar astia ori fumeaza ceva „tare”, ori is inconstienti.

    Raspunde
  10. 33% , la fel ca si cei 300 membri plecati din pnl la plr….individul asta minte cum respira!!! NU VOTAM TRASEISTI POLITICI!!!

    Raspunde
  11. Nici 2% nu are Ciupe!! Ce tupeu sa spui ca ai 31%! Mincinosilor,politicieni de laba. Asta ne arata ca are blat cu Falca.Of doamne mai stam inca 4 ani cu Falca!!

    Raspunde
  12. Minciuna mare!!! Ciupe nu face voturi nici sa intre consilier! Mafioti in costum! Faceti dracului o alianta si dati jos cu Falca,sau va cumparat pe toti

    Raspunde
  13. Cum naiba sa pui asemenea persoana candidat la primarie? Sa va fie rusine ALDE!

    Raspunde
  14. Ciupe Ionel un liberal un aradean.VENIM SA TE VOTAM!!!JOS PDL-ul…..

    Raspunde
  15. IONEL CIUPE TE VOTAM!In sfirsit a aparut un LIBERAL de valoare cu echipa de valoare. Fii pregatit ai ingrozit PDL-isti se vede cum ataca deja…..pusi de indivizi care in viata lor au MINTIT pe toata lumea.

    Raspunde
  16. Samuel mamica ta nu a inghitit doar o singura data. Cand a ramas gestanta cu tine.

    Raspunde
  17. Votez Ciupe adevarat Liberal, om curajos demn, loial pentru ARAD Doamne Ajuta !!!!

    Raspunde
  18. Hop si pupincuristii lui gogu falca la atac.Ati uitat sa-l scoateti pe boca sa se ia de familia lui ciupe.

    Raspunde
  19. Nu va mai mirati….. asa a ajuns si vanghelie primar. Oricum diferenta intre asta si vanghelie nu exista.

    Raspunde
  20. Bravo ALDE ARAD!

    Raspunde
  21. Candidatul Ciupe nu merge la Primărie pentru că așa vrea el. O face pentru că are un proiect pe termen lung în care filonul principal sunt oamenii din Arad. Bunăstarea lor, mai precis. Și mai mult decât atât vorbim despre un transfer de interese. Din cele personale, politice spre cele ale arădenilor.

    Raspunde
  22. Va felicit domnule pt ceea ce vi.ati asumat! O lupta cu Falca si caracatita lui nu e usoara, dar nici imposibila…trebuie sa ne unim toti fortele ca sa razbim.
    Carcotasilor diabolici le.as sugera sa nu mai scuipe venin in stanga si dreapra ci sa se gandeasca bine in perspectiva. La modul real si serios pana acum Ciupe e cel mai curat si promitator candidat . Daca se manjeste pe drum tot noi vom avea ac si de cojocul lui. Mult succes

    Raspunde
  23. Ciupe lant gros, traseistul aradului mare candidat….unde faceti lansarea candidaturii? Speram ca la ceva cantina cu 20 locuri…sa incapa toti cei 300 liberali care au „plecat” la alde….

    Raspunde
  24. DRAGI ARADENI! CINE E TRASEIST POLITIC OARE? CEL CARE MUNCESTE CINSTIT SAU CEL CARE SE ASCUNDE SUB NUMELE PNL-ULUI CARE NU DE MULT I-L VORBEA DOAR DE RAU??? TREZITI VA ARADENI!

    Raspunde
  25. Un caraghios penibil.

    Raspunde
  26. Alde Arad ====== SRL.CIUPE,,FAMILYY,,,, o familie de Hoti si mincinosi,,,atentie SECRETATRA E,,, IONELA CIUPE,,, Ce sta tot timpul la panda

    Raspunde
  27. ce Sume de bani poate sa plateasca acet individ pt ,,,POSTARILE DIN PRESA,,,, De unde are atatia bani,, in fiecare zi el apare in presa cu o stire nesemnificativa,,

    Raspunde
  28. anii…. un buboi ca tinese sparge și pute, îndepărtând chiar și dihorii. În cazul tău se poate citi chiar demență. Irecuperabilă…

    Raspunde
  29. Măi ăștia care o dați langa cu traseismul, ia citiți aici:
    Gheorghe Falcă, Pd, Da, Pdl, Mcl, Ard, Pnl. Asta ce mai e? Adevărat că nu e traseism politic, dar este lichelism de-a binelea să inventezi formule din care să candidezi știind cât de nocivă este cea din care faci parte.

    Raspunde
  30. Pentru frustratii care tot vehiculeaza cifra 300 va informez ca deja suntem peste 400.

    Raspunde
  31. Sunteti 400 de muişti bețivi.

    Raspunde
  32. Auzi mai Florea,,ai o minte blonava de securit retardat ,,,tu chiar crezi ca cineva pune botul la vrajala ta,,,ALDE,,,O mare mizerie,,,,stati linistiti ca tot FALCA iese,,,,,,,,,,etc,,,

    Raspunde
  33. Se vrea Primar si Sugaciul asta de,, CIUPE,,,un gunoi,,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.