BREAKING NEWS/ PRĂPĂD pe centura Aradului! Două TIR-uri s-au izbit FRONTAL

BREAKING NEWS/ PRĂPĂD pe centura Aradului! Două TIR-uri s-au izbit FRONTAL

Un groaznic accident de circulație a avut loc în jurul orei 19, pe șoseaua de centură a municipiului Arad, în Zona Industrială Vest.

În accident au fost implicate două TIR-uri care s-au izbit frontal. Potrivit primelor informații, cel puțin două persoane au fost rănite în accident iar o a treia ar fi decedat, neprezentând semne vitale la momentul apelului făcut la 112 de ceilalți participanți la trafic.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Arad și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Traficul pe centura Aradului este blocat.

UPDATE 1/ Potrivit ISU Arad o persoană a decedat în accident. O alta se află încarcerată între fiarele mașinii, pompierii făcând eforturi să o elibereze pentru a primi îngrijiri medicale și a fi transportată la spital.

UPDATE 2/ În accident și-a pierdut viața un șofer de TIR din Bulgaria și au fost răniți alți doi șoferi, unul din Ungaria și unul din Turcia. Accidentul a fost cauzat de șoferul bulgar, care a adormit la volan și a intrat frontal în TIR-ul condus de cetățeanul maghiar, camionul acestuia din urmă ricoșând într-o cisternă condusă de turc.

Foto: Radar ARAD/ Roxana Petrescu

 

  1. merg ca nebunii, confunda centura cu autostrada, claxoneaza zi/noapte prin gai ca niste cretini, zboara cu 90km fara sa ii deranjeze nimeni, in ungaria nu isi permit pentru ca is amendati imediat, aici bate vantul a pustiu….

    Raspunde
  2. tara de cretini nu avem politie autoritati nimic. numai politicieni si coruptie. bine macar ca nu a murit un roman

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.