BREAKING NEWS/ S-a terminat ședința PSD: Liviu Dragnea îl acuză pe PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Veste bună pentru PROTESTATARI

BREAKING NEWS/ S-a terminat ședința PSD: Liviu Dragnea îl acuză pe PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Veste bună pentru PROTESTATARI

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă după şedinţa PSD.

Dragnea a declarat că respectă dreptul cetățenilor pentru a protesta, dar manifestațiile sunt rodul unei manipulări în masă și a dezinformării publice iar Klaus Iohannis este autorul moral al violențelor de aseară.

„Am discutat împreună, cu toţi colegii din ţară, despre situaţia actuală. PSD este un partid care a câştigat alegerile în md corect, prin vot masiv. Guvernul şi partidele care îl susţin sunt determinate să exercităm puterea executivă şi legislativă, în mod constituţional, şi credem că orice mod de destabilizare nu este benefică. A fost şi un vot de încredere, s-a reconfirmat încrederea pentru acest Guvern. Aş vrea să vă spun câteva lucruri despre această campanie de minciună şi dezinformare. Eu aşa ceva nu am mai văziut de la Revoluţie. În ce priveşte cetăţenii care manifestează, avem tot respectul pentru dumnealor. E dreptul la opinie care e constituţional şi sfânt. E un drept câştigat la Revoluţie şi care trebuie respectat. Situaţia de azi noapte nu cred că e situaţia pe care şi-au dorit-o cei care au ieşit din dorinţa de a protesta, de a-şi exprima opiniile. Rugămintea noastră foarte ferma e să se delimiteze de aceste grupări care au vrut să confişte acest protest, care au vrut ca protestul să degenereze în violente. Nu ştiu în mintea bolnavă a cui s-a născut acest plan. Şi eu dacă nu mă uitam pe ce a adoptat Guvernul, aş fi ieşit în stradă“, a declarat Liviu Dragnea.

„Eu sper că MAI şi Parchetul să afle cine a plătit insitigatorii de ieri seară. (…) Preşedintele Iohannis este autorul moral al violenţelor de azi noapte. Sunt lucruri care nu se ştiu: şeful dispozitivului de la Jandarmeriei s-a aplicat o tăietură la picior. Va fi acolo şi în seara asta, chiar dacă va fi în cârje. Am văzut şi declaraţiile minsitrului de Interne, referitor la informările de la SRI. Am vorbit cu avocaţii mei: aceasta ordonanţă nu opreşte procesul meu. (…) Ştiţi că v-am spus că vom vorbi despre adevăraţii penali ai României: procurorul Lucian Papici (n.r. procurorul DNA care a instrumentat dosarul Referendumul).  Altă dezinformare: am auzit de la un domn cu batistuţa, că este o informaţie certă că noi vrem să comasăm DNA cu DIICOT.  Îi reamintim că doamna Raluca Pruna avea acest proiect. Cert este că doamna Prună participa la proteste, sper că nu are vreo legătura şi cu huliganii. Noi nu avem această intenţie. Şi eu am ieşit în stradă când eram mai mic. Nu am SPP, sunt doar eu cu şoferul. Eu nu mă mai sperii de astea, ameninţări cu moartea… Ieri, la 6, am avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, am stat două ore”, a mai declarat Dragnea.

 

  1. Dobitoc demagog , ne tine pe toti de prosti !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.