BREAKING NEWS/ Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru postul de premier

BREAKING NEWS/ Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru postul de premier

Fostul ministru Sevil Shhaideh este propunerea de premier pe care a făcut-o PSD. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, după consultările de la Palatul Cotroceni.

„PSD a câştigat alegerile şi, conform cutumelor, eu aveam dreptul legitim să solicit funcţia de premier. Am ţinut cont de două lucruri, de afirmaţiile preşedintelui României şi de o lege în vigoare. Pentru mine, legea nu e o chestiune secundară. (…) A trebuit să ţin cont de dorinţa de a face o propunere de premier care să-mi dea garanţia că nu merge acolo pentru a construi un proiect personal, ci garanţia că ştie, că are capacitate de muncă, un om în care să am încredere totală. Aşa cum am spus în toată campania şi după alegeri, nu promovez niciun conflict inutil. Am venit cu o soluţie care sper să fie acceptată, aşa încât să putem forma rapid un guvern. Propunerea e o persoană pe care o cunoaşteţi – Sevil Shhaideh”, a declarat Liviu Dragnea.

„Dacă această propunere va fi refuzată, atunci vom înţelege că nu s-ar dori ca cei care au câştigat alegerile şi au majoritate să facă Guvernul”, a mai spus Dragnea.

Sevil Shhaideh este membră a PSD din iulie 2015.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.