Drama unui bărbat care a muncit în străinătate: A încercat să-şi pună capăt zilelor pentru că „nu-l mai recunoaşte familia”

Drama unui bărbat care a muncit în străinătate: A încercat să-şi pună capăt zilelor pentru că „nu-l mai recunoaşte familia”

Un bărbat a încercat să se arunce, în această după-amiază, de scara de incendiu a Atrium Mall. Acesta a fost împiedicat în ultimul moment să-şi ducă la bun sfârşit gestul extrem, cei care l-au oprit fiind agenţi ai Poliţiei Locale din Arad.

„Bărbatul se agăţase de scara de incendiu a cinematografului şi ameninţa că se aruncă. Un echipaj de la Poliţia Locală l-a convins să renunţe la gestul extrem, pe care dorea să-l comită din cauza faptului că, după ce lucrase câţiva ani în străinătate, a spus că «nu-l mai recunoaşte familia». Bărbatul a fost preluat de echipajul nostru şi dus la Psihiatrie”, a declarat Viorica Graur, directoru Poliţiei Locale Arad.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, este născut la Arad dar locuieşte în Iratoşu. Acesta a lucrat mai mulţi ani în străinătate.

  1. se simte lipsa unui centru de consiliere, un telefon unde sa poata suna oamenii daca au probleme emotionale. e pacat sa iti pierzi viata in acest fel. ma bucur ca au putut interveni la timp…sincer

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.