BREAKING NEWS/ Un ARĂDEAN a căzut în MUREŞ în timp ce repara podul de pontoane de la Insula Mureș. A fost LUAT DE CURENȚI

BREAKING NEWS/ Un ARĂDEAN a căzut în MUREŞ în timp ce repara podul de pontoane de la Insula Mureș. A fost LUAT DE CURENȚI

Un bărbat era să-și piardă viața astăzi, după ce a căzut în apele reci ale Mureșului în timp ce participa la lucrările de reparații ale podului de pontoane de la Insula Mureș.

La un moment dat, Claudiu Bănățean s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Bărbatul a fost purtat de curenți aproximativ 200 de metri înainte de a fi salvat de doi dintre colegii cu care lucra la pod, Victor Budica și Jivan Ilici.

Localnicii au sunat la 112 și Claudiu Bănățean a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. De remarcat, că bărbatul a suferit doar o ușoară hipotermie.

Podul de pontane de la Insula Mureș a fost lovit de sloiuri zilele trecute, fiind un adevărat pericol pentru cei care-l traversau, inclusiv pentru copiii care locuiesc acolo și merg la școală. Insularii s-au apucat să-l repare iar atunci când timpul o va permite Primăria Municipiului Arad a anunțat că va monta acolo vechiul pod de pontoane de la Ștrandul Neptun.

Foto: Facebook/Insula Mureș

  1. Pana la urma nu are nicio importanta originea pozei. Mai important insa este faptul ca inca mai exista speranta !! Extraordinara fapta a acestor EROI , ca nu le pot zice altfel !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.