Caba, despre adevăratele intenţii ale lui Falcă: „Dragi arădeni, veţi fi folosiţi încă o dată!”

Caba, despre adevăratele intenţii ale lui Falcă: „Dragi arădeni, veţi fi folosiţi încă o dată!”

Marcat de evenimentele dramatice de la Bruxelles, Samuel Caba, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia de primar al Aradului, l-a criticat miercuri, într-o conferinţă de presă, pe edilul în funcţie, Gheorghe Falcă, pe motiv că acesta ar fi cerut ca un număr mare de refugiaţi musulmani să fie găzduiţi în municipiul nostru.

Caba a amintit de faptul că Falcă a făcut respectiva cerere în contextul depunerii dosarului de candidatură a Muncipiului Arad la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. „Este singurul motiv pentru care mă bucur că respectiva candidatură a fost respinsă”, a precizat Caba. Candidatul Mişcării Populare a explicat că Gheorghe Falcă a făcut acea cerere de primire a refugiaţilor în contextul în care nu-l mai interesează ce se va întâmpla cu Aradul, pentru că va candida la un mandat de parlamentar din toamnă, urmând să părăsească municipiul. Caba a atras atenţia, însă, că „mandatul de primar este de patru ani, nu de cinci luni. Deci, dragi arădeni, veţi fi folosiţi încă o dată!”

Caba a continuat să-l critice pe Gheorghe Falcă şi pentru faptul că, în ultima vreme (este vorba despre precampania pentru alegerile locale), primarul este tot mai prezent în bisericile neoprotestante din municipiu. „M-aş bucura ca acest interes al domnului primar pentru religie să se manifeste şi după alegerile locale. Chiar îl invit la biserică la noi (n.r. – Caba este pastor al Bisericii Râul Trezirii) în prima duminică de după alegeri. Iar dacă nu va veni, îl voi invita în fiecare duminică”, a spus Caba.

Acesta a trimis şi altfel de „săgeţi” spre Gheorghe Falcă, afirmând: „Creştinii adevăraţi cred în viaţa de familie”.

  1. Interesul lui Falca pentru biserici ? Pai asa e toată gasca lui, Falca, Luca, Caba. Unul si același. Cred ca se întâlnesc la sfârșit de săptămana si fac planuri pentru săptămana care urmează. Niște prefăcuți ….

    Raspunde
    • Ba lasa ma sa iti spun ca esti prost si dupa comentariul care l ai lasat imi dau seama si noi ARadenilor ne dam seama ca esti un prunc care sta zi si noapte pe PC sau la TV….. de unde mama masii iti poti wcoate filmele astea, Falca si Sami nu sunt inamici intradevar dar ce truda vi cu qburelile astea?

      Raspunde
  2. Caba, trezeste -te, cine te-ar vota pe tine, in afara de cei din Raul Trezirii. Pretenas, un leader, are nevoie de carisma, care la tine lipseste cu desavarsire. In PMP Arad, nu sunteti decat o cloaca de pacalici

    Raspunde
    • Cei care vor o schimbate ! Si cei care nu vor si vor sa fie tot…pacaliti de reclame…! Barfta !

      Raspunde
    • Ionel prietenas…Domnul Caba…are tot ce ii trebuie sa fie un primar nu ca si actualul…care…promite si nu prea face…!

      Raspunde
      • Ce are Caba?Lamureste ne ca pana acum noi care nu l cunoastem nu ne dam seama.In toate postarile il critica pe Falca si atat.Nu am vazut nici unde un program de al distinsului pastor.Sa critici este usor.Sa dai solutii mai greu.S au da Domnul la rugaciunile nu stiu carei biserici ca sant atatea ca nu le mai dai de capat.Cati enoriasi vin in biserica lui?Are de o echipa de consilieri?

        Raspunde
  3. Succes Samuel Caba! Aveti votul meu!

    Raspunde
  4. HA!HA!HA! Eu il anulez, ca nu voi vota cu Caba asta, mascariciul lui Udrea si Basescu, si voi vota impotriva lui!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.