Caba: „Nu s-a dorit intrarea mea în Consiliul Local Municipal” Remeţan: „Nu concep aşa ceva”

Caba: „Nu s-a dorit intrarea mea în Consiliul Local Municipal” Remeţan: „Nu concep aşa ceva”

PMP Arad a făcut, astăzi, un scurt bilanţ al alegerilor locale, în urma cărora partidul a intrat în Consiliul Judeţean dar a rămas pe dinafara Consiliului Local Municipal.

40 de consilieri locali are PMP în oraşele şi comunele judeţului, la care se adaugă doi consilieri judeţeni, Florin Remeţan şi Cătălin Rus, şi un primar, Mircea Braiţi, la Buteni.

Florin Remeţan a declarat că este foarte grav că PMP nu a intrat în Consiliul Local Municipal şi că „la fel de grav” e faptul că nu a reuşit să câştige încă un mandat de consilier judeţean. Legat de rezultatele alegerilor, vineri va avea loc o şedinţă de analiză, în care, potrivit lui Remeţan, „ne dorim să premiem performanţa şi să luăm măsuri acolo unde este cazul”. Este vorba despre organizaţiile cu scoruri de 1%, despre care Remeţan a spus: „Nu concep aşa ceva”.

Printre localităţile evidenţiate pozitiv de Florin Remeţan se numără: Buteni, Petriş, Zărand, Şicula, Seleuş, Fântânele şi Şofronea.

Legat de rezultatele la municipiu, Florin Remeţan a anunţat că Samuel Caba, care a fost candidatul PMP la funcţia de primar, are un viitor în partid, în pofida faptului că nu a reuşit să intre în Consiliul Local Municipal. „Samuel are viitor în partid. Depinde numai de el cum se va reorganiza pe mai departe”, a spus Remeţan.

La rândul său, Samuel Caba a declarat că pentru el tot ceea ce s-a întâmplat a fost „o lecţie usturătoare”, dar nu va pleca din PMP, unde va rămâne şi nu va mai repeta greşelile din campania electorală. „Nu o să mai fac o campanie ca şi cea de acum. Acest eşec este un pas înainte în ceea ce priveşte priorităţile mele”, a spus Samuel Caba. Acesta a afirmat că în România se fură mult la vot, dând exemplul a 19 secţii de votare în care, susţine el, din buletinele de vot au lipsit paginile cu el şi PMP. În plus, într-o secţie în care au votat rudele sale şi prietenii, din 39 de persoane pe votul cărora conta s-a ales cu doar 17 voturi, acest lucru demonstrând, în opinia sa, faptul că s-a furat la numărătoarea voturilor.

Caba a readus în discuţie şi subiectul celor 12.000 de buletine de vot anulate, din care, spune el, câteva mii i-ar fi revenit lui şi PMP.

„Nu s-a dorit intrarea mea în Consiliul Local Municipal”, a concluzionat Samuel Caba.

  1. Citeodata si rudela te faulteza !! dl. Samuel !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.