Caba, AMENINŢAT de FALCĂ!? Ce i-a zis primarul contracandidatului său

Caba, AMENINŢAT de FALCĂ!? Ce i-a zis primarul contracandidatului său

Samuel Caba, candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului Arad, susţine că ar fi fost ameninţat, voalat, de Gheorghe Falcă, înaintea unei emisiuni radiofonice.

Caba a povestit pentru newsar.ro ce s-a întâmplat.

„Am fost invitat la o emisiune difuzată la Radio Timişoara, împreună cu contracandidaţii mei Gheorghe Falcă şi Sebastian Bulumac. Înaintea emisiunii, când am ajuns, am mers să-i salut pe cei doi, dar Gheorghe Falcă a refuzat să dea mâna cu mine, spunându-mi să am grijă, că mai am două săptămâni. Ce pot să înţeleg din asta decât că sunt ameninţat?”, a declarat Samuel Caba pentru newsar.ro.

  1. da ma o sa-ti inchida raul trezirii ca si asa nu ai trezit pe nimeni

    Raspunde
  2. Titlul e dat aiurea. Cum adica amenintat? Pentru ca a zis ca aveti grija ca mai sunt numai doua saptamani…?

    Raspunde
  3. Falca va inchide acest centru la cererea baptistilor si penticostalilor care-l voteaza, ca asta-i masa lui de alegatori. Oamenii cinstiti, care nu si-au vandut religia pe o zdreanta primita din america, adica ortodoxii si romano-catolicii cred ca il vor alege pe un om intre oamenii Arad-ului adica pe LUPAS MARIN. Mai sunt doua saptamani, deci aradeni treziti-va si votati pe LUPAS MARIAN daca nu vreti sa deveniti un oras de mormoni sau baptisto-penticostal. Buna dimineata Arad!

    Raspunde
  4. Vezi ce rău ar fi sa fim mai credincioși mai bine certuri , furturile , violuri , crime …etc
    Daca asta iti doresti ! Sa sti ca eu nu.
    Vreau sa traiesc intr-un oras curat , linistit si in pace cu toata lumi a .
    Deci aradeanule alege !

    Raspunde
  5. Falca nu va inchide numai Raul Trezirii ci si celelalte biserici care nu voteaza cu el !! asta vrem?

    Raspunde
  6. Limbricul de FALCA ameninta pe toata lumea.Se crede patron pe ARAD.Stai FAICA ca mai doua saptamani si vine si vremea ta.Toamna se numara bobocii!

    Raspunde
  7. Mai aveti 2 saptamani pana la alegeri d.le.Caba.Se simte o mica doza de paranoia.

    Raspunde
  8. La Falcă nu mai este nevoie de nici un fel de urmărie. Este definiția paranoii. Și arădenii care îl votează, fără excepție sunt niște nătărăi.

    Raspunde
    • Eu il votez!
      Sunt nătărău ?
      Cam obraznic sunteți,asta este democrația , ajunge primar cel cu mai multe voturi. Probabil Dvs sunteți comunist si sustineti analfabeți.
      In afara de actualul primar si Dnul Bulumac, nu observ nici un candidat cu adevărat elevat.

      Raspunde
  9. Caba minte de rupe , cu totii stim ca tremura ca o piftie sa ia un scor cat de cat acolo…..poate , poate il face stapanul lui Falca-basistul viceprimar , asa ca ori votezi Falca ori Caba ….tot un drac !

    Raspunde
  10. Caba nu minte si nici nu i sta in fire sa faca asta! Raul trezirii nu poate fi inchis asa k vrea primarul..pana la urma mai exista libertate religioasa in acceptiunea celor ce scriu aici?!? Cum spune si in Biblie…daca e lucrarea Lui Dumnrzzeu va ramane in picioare, iaar daca nu se va destrama…spun asta pt cei care sumt crestini si mai cred in biblie…Eu il sustin pe Caba pt k pana acum, din cat il cunosc, si il cunosc, nu m a mintit si a facut muuulte cu resurse aproape 0, cu o mana de oameni pe care a stiut sa i motiveze, si bine a facut!

    Raspunde
  11. Falca nu inchide biserici si nu opreste credinta ca ne face martirii credintei dar astupa gura prostilor si spune pe nume ipocritilor din nastere nascutii prematurii….

    Raspunde
  12. Caba primar? sa fereasca Dzeu toti cei ce i/l cunosc de aproape stiu ca este un mincinos notoriu nu are cuvant nici in cele mai mici lucrurii ce spital vrea sa faca de oncologie? slogane electorale asa cum zefuieste credinciosii de la raul treziri pe unde umbla in general Zadareni,Lipova ,Pecica ponoare facand 3/4 colecte pe zi???sichiar 3 pe sluzba?asa va zefui si primaria si Aradenii..Aradenii vede/ti ce votati..

    Raspunde
  13. Caba nu o să ajungă primar sub nici o formă. Arădenii nu au nevoie de pocăiți, de oameni care promovează doar citate din Biblie. Dar ei sunt vai de ei.
    Nu se întreabă nimeni de ce elevii îi fac campanie? De ce majoritatea care au făcut door to door au fost minori?

    Doar vorbele sunt și de el și nu are ce sa caute la administrarea unui oraș, nici măcar al unei comune.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.