Călătorești mult? PERICOLUL ASCUNS din camerele de HOTEL la care trebuie să fii ATENT

Călătorești mult? PERICOLUL ASCUNS din camerele de HOTEL la care trebuie să fii ATENT

Începe sezonul concediilor, iar milioane de oameni aleg să-și petreaca vacanța la munte, la mare sau în marile capitale ale lumii, într-un hotel frumos, care le inspiră încredere. Problema este că, oricât de bine arată, camerele de hotel ascund deseori adevărate pericole pentru sănătate.

Cei de la ABC News au făcut o investigație sub acoperire care s-a derulat în mai multe hoteluri, pentru a vedea cât de curate sunt paharele oferite clienților. Ce au descoperit este extrem de îngrijorător!

În mod obișnuit, sunt puse la dispoziția clienților câte două pahare, aflate în baie sau pe măsuța din cameră. Acestea sunt puse cu gura în jos și, de multe ori, se află în pungi de plastic. Chiar dacă par curate, ele sunt adevărate focare de microbi.

Clienții sub acoperire au descoperit faptul că în 11 din 15 hoteluri, paharele nu au fost spălate cum trebuie sau nu au fost înlocuite. Majoritatea au fost pur și simplu clătite cu apă și puse la loc, după ce s-a eliberat camera.

De asemenea, s-a demonstrat că cele din baie sunt cele mai murdare și pline de microbi, punând în pericol sănătatea turiștilor.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.