Călin Abrudan: „Am hotărât ca astăzi să nu particip la acest simulacru de alegeri”

Călin Abrudan: „Am hotărât ca astăzi să nu particip la acest simulacru de alegeri”

Călin Abrudan, fost candidat la şefia PNL Arad, a anunţat că nici măcar nu va participa la alegerile care au loc astăzi şi în care singurul candidat rămas la preşedinţia filialei judeţene este Gheorghe Falcă. Celălat candidat, deputatul Eusebiu Pistru, a anunţat ieri că nu mai candidează, din cauza nerespectării statutului.

„Am hotărât ca astăzi să nu particip la acest simulacru de alegeri, deoarece nu poți fi complice la ceva ce contești. Consider că orice partid politic trebuie să se bazeze pe principii, valori, rațiune și respect. Cred că acest voluntariat în care ne-am băgat singuri (Partidul Politic), ar trebui să îți dea posibilitatea să reprezinți, să fii reprezentat, să fii ales și să ai posibilitatea să alegi, conform celor 4 principii enunțate mai sus și conform Statutului Partidului Național Liberal, care este un contract între părți, un contract înregistrat la o instanță. Sper ca liberalismul să rămână ceea ce știm noi că trebuie să fie, că principiile nu pot fi călcate în picioare și într-un final dreptatea să triumfe”, a declarat Călin Abrudan, într-un comunicat de presă

  1. Bravo Domnule Primar este o atitudine demna fata de ceilalti colaboratori in speta Domnul Pistru care prin manevrele sale de mecanic auto a dat mana pe sub masa cu Faraonul si va tradat pe toti cei care ati avut un cuvant de spusin partid.Altadata sa fiti mai atenti cu cine porniti la drum.

    Raspunde
  2. Oricum era prea mare plapuma….numai tu nu realizezi, crezi ca pnlul e gasca ta de ghiocei de la ineu, te-ai crezut mare smecher si ai luato-n bot cu propriile-ti mijloace….tradari si jocul la doua capete.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.