Călin Bibarț: „Consilierii PSD-ALDE nu vin la ședințele CLM dacă nu sunt remunerate!”

Călin Bibarț: „Consilierii PSD-ALDE nu vin la ședințele CLM dacă nu sunt remunerate!”

Viceprimarul Aradului Călin Bibarț atrage atenția asupra refuzului consilierilor PSD-ALDE de a participa la ședințele CLM și afirmă că, dacă nu au un minim interes personal, aceștia peferă să pună problemele presante ale municipiului pe loc secundar:â.

„Aseară în jurul orei 20.00 am avut o ședință de îndată a Consiliului Local Municipal pe problema salubrizării menajere. În cursul zilei de ieri s-au finalizat procedurile legale privind atribuirea contractului de salubritate menajeră. Toți consilierii au fost anunțați din timp că această ședință va avea loc mai spre seară. Am avut surpriza neplăcută de a constata că o parte dintre consilieri PSD-ALDE nu au binevoit să participe. Au fost prezenți doar consilierii PNL, UDMR, domnul Lupaș și domnul Furău. Le mulțumesc consilierilor care au venit la ședință, atât pentru participare cât și pentru faptul că au votat acest proiect, altfel riscam ca de astăzi arădenii să rămână cu gunoiul în fața locuințelor”, precizează Călin Bibarț.

„Îmi exprim dezamăgirea și nemulțumirea pentru faptul că domnii consilieri PSD-ALDE au dovedit încă o dată că nu sunt interesați de problemele arădenilor. Înțeleg că seara sunt mai ocupați, că le este  mai ușor să participe la CLM dimineața, când pot să lipsească de la serviciu sau că le convin doar ședințele care sunt plătite. Însă am crezut că atunci când este vorba despre o problemă atât de importantă pentru oraș să își asume responsabilitatea funcției lor.  Am convingerea că pentru dezinteresul maifestat față de arădeni, cei din PSD-ALDE, vor fi tratați, la un moment dat, cu același respect pe care l-au afișat de fiecare dată”, declară viceprimarul Aradului Călin Bibarț (foto).

Bogdan Boca cere demisia consilierilor PSD-ALDE din CLM

Consilierul local liberal Bogdan Boca le solicită colegilor de la PSD-ALDE să își dea demisia. Acesta este indignat de refuzul celor din PSD-ALDE de a participa la ședințele CLM și de a vota proiectele orașului precum și de faptul că îngreunează orice proces de dezvoltare al Aradului.

„În calitate de cetățean al Aradului sunt revoltat de faptul că reprezentanții PSD-ALDE nu binevoiesc să participe la ședințele CLM care nu sunt plătite. În calitate de consilier local municipal al PNL solicit demisia tuturor consilierilor care nu au avut decența și responsabilitatea de a-și îndeplini datoria față de arădeni, aceea de a participa la ședințele Consiliului Local. Este inadmisibil ca un ales local să aibă o asemenea lipsă de respect față de cetățenii care i-au acordat votul de încredere”, a declarat Bogdan Boca (foto).

„Toți consilierii din CLM Arad am fost înștiințați luni și marți cu privire la convocarea unei ședințe de îndată. Singurul din PSD care a avut decență și responsabilitate pentru poziția pe care o ocupă în conducerea municipiului a fost domnul doctor Furău, care a participat la ședință și chiar a votat proiectul salubrizării menajere. În ceea ce privește declarațiile deputatului PSD, Todor îi recomand să nu confunde ilegalitățiile și tertipurile comise de partidul său cu acțiunile Consiliului Local Arad și îi sugerez să înceteze a mai manipula sloganele românilor împotriva guvernului PSD. Domnule Todor nu uitați că protestele românilor nemulțumiți de PSD sunt încă în derulare. Poate ar fi prudent să vă faceți treaba la nivel central și să lăsați demagogia!”, a mai adăugat consilierul liberal, Bogdan Boca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.