Călin Bibarţ e, oficial, URMAŞUL lui Falcă la Primărie

Călin Bibarţ e, oficial, URMAŞUL lui Falcă la Primărie

În cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local Municipal care a avut loc astăzi, au fost aleşi şi cei doi viceprimari ai municipiului Arad.

După validarea mandatelor, cei 23 de consilieri locali au depus jurământul, iar Consiliul Local Municipal a fost constituit legal.

Preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni a fost votată Geanina Pistru, iar preşedintele comisiei de validare, alcătuită din cinci membri, a fost aleasă Mariana Cismaşiu.

CLM

Gheorghe Falcă a depus şi el jurământul, a patra oară, pentru un nou mandat de primar, care a început de astăzi.

Pentru funcţiile de viceprimari au fost propuşi Levente Bognar, Bibarţ Călin, Ionel Ciupe şi Todor Adrian. În urma votului secret, rezultatul a fost următorul: Todor Adrian 8 voturi pentru, Levente Bognar 14, Ionel Ciupe 9 voturi, iar Călin Bibarţ 14 voturi pentru. Un vot a fost considerat nul.

Bognar

Astfel, Levente Bognar şi Călin Bibarţ au fost aleşi viceprimari ai municipiului Arad. Este cunoscut faptul că Gheorghe Falcă îşi doreşte să facă pasul spre politica mare, din toamnă, pentru a candida la funcţia de deputat în Parlamentul României. Drept urmare, este evident faptul că viceprimarul Călin Bibarţ va prelua atribuţiile de primar interimar (şi, cel mai probabil, va candida la alegerile parţiale pentru funcţia de primar al municipiului Arad).

Falcă

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.