Călin Popescu Tăriceanu, la Arad: „Să găsim un administrator pentru oraş care să nu fure”

Călin Popescu Tăriceanu, la Arad: „Să găsim un administrator pentru oraş care să nu fure”

Co-preşedinţii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au criticat, la Arad, administraţia Falcă, catalogând-o drept una „coruptă” iar pe exponenţii ei drept nişte personaje care au ridicat la „excelenţă” titulatura de baron local.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că, potrivit unui sondaj de opinie al ALDE, principala problemă identificată de arădeni este corupţia din administraţia publică locală, spre deosebire de timişoreni, de exemplu, care au nominalizat ca principala problemă a urbei lor sistemul de sănătate. Preşedintele Senatului s-a referit şi la mentalitatea de tip „nu contează că fură, bine că şi fac ceva”, populară la Arad, spunând că i se pare „inacceptabilă”. „Această formulă, «mai fură, dar se şi face» este degradantă, inacceptabilă”, a declarat Tăriceanu, adăugând: „Mi se pare inacceptabil ca problema corupţiei din administraţie să fie principala grijă a arădenilor. Eu nu înţeleg toleranţa faţă de corupţie şi, de aceea, mesajul meu pentru arădeni, oameni pe care i-am reprezentat în Parlament în perioada 90 – 92, de care îmi aduc aminte cu drag, este: „«Se poate, cu mâinile curate!». Se poate să găsim un administrator pentru oraş care să nu fure. Am încredere în Ionel Ciupe, care este un astfel de om.” Călin Popescu Tăriceanu a mai atras atenţia şi că PNL nu mai există decât ca şi siglă, sub care s-a ascuns PDL.

La rândul său, Daniel Constantin, care a vizitat în ultimele zile şi municipiile Alba Iulia şi Cluj Napoca, a tras următoarea concluzie: „Acel concept inventat de PDL, conceptul de baron local, a fost dus la grad de excelenţă în aceste trei judeţe. E un concept inventat de ei, pe care tot ei l-au dus la excelenţă. Sunt adevăraţi baroni locali”. Daniel Constantin s-a referit la primarul Gheorghe Falcă cu titulatura de „faraon” şi a spus că în mandatele acestuia la Arad s-au dărâmat stadioane şi nu s-a făcut nimic pentru renovarea faţadelor clădirilor istorice.

Ionel Ciupe, candidatul ALDE la Primăria Municipiului Arad, le-a mulţumit celor doi lideri pentru încredere. El a adăugat că, la ora actuală, contracandidatul său Gheorghe Falcă are cu 12 procente sub partid iar în ceea ce priveşte intenţia de vot 54 la sută dintre arădeni sunt nehotărâţi.

Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au participat vineri, la Teatrul de Stat, la lansarea candidatului ALDE la Primăria Municipiului Arad şi la 25 de primării din judeţ.

  1. Tariceanu este din nou in eroare….nici cu sprijinul PSD ciupe nu aduna peste 15%!!!

    Raspunde
  2. Cred ca ați tras pe nas daca sperați ca Ciupe are șanse….

    Raspunde
  3. Leilor ! cu cap de musca de -acat , si daca crapa pipota voasra aia urat mirositoare CIUPE va fi viitorul primar al Aradului ! Fortza Alde , fortza Ionele !

    Raspunde
  4. deviza traseistilor este ” daca tot nu facem nimic macar sa furam ! „

    Raspunde
  5. Jos PDL-ul.Jos taxe si impozite!Traseisti sunt cei ce s-au combinat cu PDL-ul[taietorii de pensi si salari….

    Raspunde
  6. Ciupe Primaaar! 26 martie, 2016, 2:08 pm

    bravoooos!!! doamne ajuta! Ciupe, te sustinem!

    Raspunde
  7. Foaie verde bob naut , vremea lui falca s-a dus !

    Raspunde
  8. Intrebat pe DANIEL CONSTANTIN de cate ori sa intalnit cu Primarul Mot Ion de la Zarand

    Raspunde
  9. La Arad fostul PNL sa transformat si este condus de PDL cei care au taiat salarile si pensile iubitorii de taxe si impozite printre cele mai mari din tara.JOS PDL-ul!!!!!

    Raspunde
  10. Ma javra ! tu esti de fapt Purcaru !

    Raspunde
  11. Sunt convinsa ca aradenii cu gandire liberala vor vota Ionel Ciupe , de asemenea si ALDE .

    Raspunde
  12. Aradenii nu vor vota traseisti politici!!!! Ciupe,sluga lui ghiorgheof”piticu” , se va face din nou de cacat.

    Raspunde
  13. D-ul CIUPE IONEL un liberal din vechiul PNL.Sa te ajute Dumnezeu sa razbati printre dusmani.[fostiiPDL-isti actuali PNL-isti]…….

    Raspunde
  14. Ionel Ciupe viitor primar! JOS PDL-ul !!!!

    Raspunde
  15. BRAVO ALDE ARAD! E VREMEA VOASTRA!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.