Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, în vizită la Arad

Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, în vizită la Arad

Co-preşedinţii ALDE Călin Popescu – Tăriceanu şi Daniel Constantin s-au aflat astăzi într-o vizită la Arad, însoţiţi de fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu.

Primul obiectiv vizitat de liderii ALDE a fost fabrica de vagoane a omului de afaceri Valer Blidar. Cu acest prilej, oaspeţii s-au întâlnit cu reprezentanţii fabricii, care i-au prezentat situaţia societăţii şi proiectele pe care le au în vedere.

Vizita a continuat cu o participare la o dezbatere cu profesorii şi studenţii Universităţii Aurel Vlaicu, despre sistemul educaţional din România. În cadrul intervenţiei sale, copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a subliniat faptul că şcoala românească dă rezultate şi este capabilă să pregătească tineri pentru a reuşi în viaţă.

Liderii ALDE s-au întâlnit apoi cu activul de partid şi cu reprezentanţii Consiliului Local Civic.

  1. ciociolina de la arr 2 noiembrie, 2016, 5:53 pm

    Specialistul in vagoane papgalul galis…n-ați fost in stare impostorilor să strângei o mână de oameni și l-ați dus pe tăriceanu la vlaicu….sala semigoală, studenți plictisiți…sunteți de toată jena impostorilor.

    Raspunde
  2. Cele mai mai gunoaie.
    ….stati liniștiți nu va votează lumea suntem sătui de hoti….

    Raspunde
  3. infractorului de ciupe ionel nu e printre voi?

    Raspunde
  4. Super organizare alde face scor

    Raspunde
  5. No !stiti voi ce? n-am putut mai mult ca nu prea suntem bagati in seama , ce daca ni-s impostori ? noi cacalimentisti si papagalisti hotaram , clar!?

    Raspunde
  6. Liberalii adevarati sunteti asteptati la ALDE! Haideti fratilor ca vine vremea sa terminam cu PDL-isti care si- au schimbat din nou haina.Dupa Galis au venit tot mai multi liberali la ALDE. Va asteptam!

    Raspunde
    • asteapta-i simi,ca PDL-istii vin nu liberalii.Liberalii au sosit cu Ciupe,stiu ca nu iti place,asta este .Cei care vin dupa Galis sunt nenorociti care impreuna cu el au vandut PNL-ul din 2012 .Sunt gunoaiele pe care Falca(om destrept)i-a exclus,nu i-a pus pe lista PNL(vezi daca vinzi o data ,vei vinde si cu alta ocazie),Falca este constient si nu are nevoie de astfel de gunoaie,se foloseste si ii arunca precum o carpa.

      Raspunde
  7. Mai Simi , mincinos de 3parale , cu Galis Seringaru ALDE Arad va avea un scor catastrofal , sub 2% .

    Raspunde
  8. Ma cacaciosilor de Ciupeisti retardati, inainte sa va ,,fure,, Galis si Calimente partidul sediul vostru de partid arata ca o groapa de gunoi cu mucegai pe pereti. Da intradevar voi Ciupeistilor sunteti niste oameni de mare anvergura….Niste NULITATI de 2 bani. A trebuit sa vina echipa noua la ALDE ca sa va renoveze sediul si sa arate cat de cat civilizat. De acea clar, votul va merge catre Galis si Calimente. Si voi Ciupeistilor , ia mai mergeti voi in p..a mea ca numai gura ii de voi.

    Raspunde
  9. Cel mai usor de manipulat sunt cetatenii,aviz amatorule”Cetatean”,se pare ca ai stat cam mult in preajma lui Galis si Calimente,oricum urmeaza alegerile si stau cu ochii pe voi,sa vad daca nu faceti 10% cum a promis Calimente-MA PIS PE VOI 2,nu doar eu ,ci si tot Aradul.

    Raspunde
  10. Penalilor,a trebuit sa imprumutati studenti de la universitate,ca aldistii nu va baga in seama!!!!!!!!!!!!!! halal program aveti falimentistilor si papagalilor,ati dat deja cu curu de pamant.

    Raspunde
  11. Este momentul la aceste alegeri ALDE sa faca un scor foarte bun.De asta le este frica la fostii PDL-isti inbracati in haina (PNL)ca si in alte dati: MCL,ARD……Jos PDL-ul la ARAD…Jos TAXE si IMPOZITE Jos taietorii de pensii si salarii….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.