Călin Popescu Tăriceanu vrea ca România să devină cea de a şaptea putere economică a Europei

Călin Popescu Tăriceanu vrea ca România să devină cea de a şaptea putere economică a Europei

Prezent la Arad unde a avut o întâlnire cu activul ALDE, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat speranţa că proiectul de ţară „România, a şaptea putere economică a Europei” va putea prinde contur, mai ales că, după atingerea obiectivelor de aderare la Uniunea Europeană şi NATO, România „pare să nu mai aibă un ţel bine definit”.

El a declarat că tema a mai fost abordată şi în trecut dar că acum, când „actualul preşedinte (n.r. – Klaus Iohannis) are o cu totul altă atitudine”, are sorţi de izbândă, ceea ce ar face din România o ţară puternică şi apreciată în Europa.

El a spus că potrivit unui sondaj de opinie, la ora actuală, în România, principala preocupare a cetăţenilor o reprezintă creşterea veniturilor, şomajul fiind scăzut (cu excepţia Moldovei) până într-acolo încât numai cine nu vrea nu-și găsește un loc de muncă.

Călin Popescu Tăriceanu a sosit la Arad însoţit de mai mulţi lideri ai ALDE, între care Varujan Vosganian şi Daniel Chiţoiu. La conferinţa de presă susţinută de acesta la sediul partidului au participat şi cei doi co-preşedinţi ai ALDE Arad, Ionel Ciupe şi Mircea Purcaru.

  1. Taricene vezi ca te-ntinzi si ne dubleaza astia cota de refugiati

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.