Campania PNL „Aradul Liberal!” merge mai departe

Campania PNL „Aradul Liberal!” merge mai departe

Campania intitulată „Aradul Liberal!” demarată în toamna anului trecut are continuitate. Astăzi a venit rândul lui Nicolae Rada, fost ofițer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, să se alăture acestui proiect, alături de președintele pe municipiu Sergiu Bîlcea, și colegii săi, vicepreședintele Geanina Pistru și Lazăr Faur.

„M-am alăturat PNL din dorința de a coopta în organizaţiile locale de pensionari ale PNL a unor persoane cu actitivitatea profesională încheiată, cunoscute de colectivităţile locale drept oameni cu o cariera reusita şi care doresc sa contribuie in continuare la progresul comunitatii din care fac parte. Pornesc cu  voinţa de a trezi interesul a cât mai multora dintre cetăţeni faţă de politică, o activitate fara de care nu ne putem imagina functionarea unei societati democratice. Doresc ca mesajul liberal să fie transmis către toate păturile sociale, pe înțelesul tuturor într-un limbaj care să fie accesibil oricărui cetățean”, a declarat Nicolae Rada.

„Campania «Aradul Liberal» continuă în PNL Arad, asta înseamnă că orice arădean este invitat să ni se alăture în acest proiect politic și administrativ. Astăzi domnul Rada s-a alăturat echipei PNL, într-o zonă de seniori, o zonă prin care este necesar să comunicăm cu arădenii, dar cred că este foarte important să continuăm deschiderea partidului către arădeni”, a declarat președintele Sergiu Bîlcea.

„Din toamna anului trecut, când am demarat această campanie, ni s-au alăturat tot mai mulţi oameni cu convingeri liberale, care prin experienţa şi valoarea profesională pot pune umărul la consacrarea liberalismului arădean. Doar în ultima lună s-au înscris la noi peste 20 de noi membri, decişi să se implice, înţelegând că aceasta este calea de urmat. Am discutat şi vom discuta în continuare cu mulţi oameni, pentru a-i convinge să facă pasul spre politică, spre PNL”, a completat vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.