CAMPIOANĂ OLIMPICĂ, prinsă LA FURAT

CAMPIOANĂ OLIMPICĂ, prinsă LA FURAT

Cea mai de succes înotătoare din Hexagon, Laure Manaudou a fost arestată zilele trecute, după ce asupra ei au fost găsite obiecte în valoare de 200 de euro, pentru care sportiva nu avea bonuri. Manaudou, campioană olimpică în proba de 400 de metri se afla alături de o prietenă într-un magazin din celebrul parc de distracţii Disneyland din Paris.

Potrivit celor de la lequipe.fr, la ieşire, sportiva în vârstă de 28 de ani a fost oprită de agenţii de securitate ai parcului care i-au cerut să-şi deschidă poşeta unde au găsit suveniruri a căror valoare era de 200 de euro fără a avea bonuri, iar asupra prietenei sale produse în valoare de 300 de euro.

Responsabilii cu paza au chemat poliţia, care le-a condus pe cele două la secţie unde au dat declaraţii.

Administraţia parcului de distracţii nu a depus plângere împotriva lor, acestea plătind ulterior bunurile.

La puţin timp după eveniment, Manadou a acuzat presa, pe una din reţele de socializare, că minte în legătură cu această întâmplare.

Laure Manadou are în palmares 37 de medalii internaţionale şi este sora mai mare a actualului campion olimpic de la Londra în proba de 50 de metri liber, Florent Manadou, care a dominat în această lună Mondialele în bazin închis de la Doha, unde a câştigat trei medalii de aur.

Foto: closermag.fr

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.