Canalizarea orașului, ÎNFUNDATĂ! Ce aruncă arădenii în toalete

Canalizarea orașului, ÎNFUNDATĂ! Ce aruncă arădenii în toalete

Reprezentanții Companiei de Apă Arad trag un semnal de alarmă după ce s-au confruntat cu zeci de situații în care canalizarea orașului a fost înfundată din cauza lucrurilor pe care arădenii le aruncă în toalete.

„În ultima perioadă, echipele Companiei de Apă Arad au fost solicitate la zeci de intervenţii pentru a desfunda canalizarea oraşului. Angajaţii Companiei de Apă au scos din canalizare: cârpe, materiale de igienă personală, deşeuri solide, pungi şi recipiente PVC, materiale de construcţii, grăsimi şi seuri animale, uleiuri alimentare sau auto. Toate acestea înfundă sistemul de canalizare, se reduce astfel capacitatea de preluare a apelor uzate menajere şi se ajunge ca  funcţionarea staţiilor de pompare ape uzate să fie blocată”, au precizat reprezentanții Companiei de Apă.

Aceștia roagă populaţia să nu mai arunce resturile menajere sau alte obiecte în toalete, deoarece acestea pot înfunda canalizarea.

Dispeceratul de canalizare al Companiei de Apă poate fi apelat, în caz de nevoie, de luni până duminică între orele 7 și 23.

  1. canalizarea e subdimensionata fraierilor nu ca arunca dracu ceva in ea. in bujac si gai preia si apa de ploaie. e normal asa? va bateti joc de oameni pe bani multi!!

    Raspunde
  2. Florine, dai pe lângă cu înțelepciunea ta.

    Raspunde
  3. Pe cei care stau la parter si si-au facut canalizare separata cu scurgere in canalul de apa pluviala ii controleaza cineva?

    Raspunde
  4. adevaru e trist!multi arunca fel de fel de obiecte in toaleta.asta dovedeste ori imconstienta,ori pur si dimplu rea credinta!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.