Am aflat când vor fi gata pasajele de pe centura Aradului! Termenul avansat de ministrul Transporturilor

Am aflat când vor fi gata pasajele de pe centura Aradului! Termenul avansat de ministrul Transporturilor

Sorin Petru Bușe, ministrul Transporturilor, a anunțat că lucrările la pasajele de pe centura Aradului vor fi continuate în regie proprie de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit ministrului, în primăvara anului viitor vor demara lucrările la pasajul de la CET, urmând să fie finalizate în aproximativ patru luni. La al doilea pasaj rutier va fi reluată licitația pentru lucrări, urmând ca acestea să fie finalizate la sfârșitul anului 2017.

Tot la capitolul infrastructură rutieră, Sorin Petru Bușe a mai spus că s-a semnat protocolul de predare către administrația locală a Studiului de Fezabilitate realizat de minister pentru centura de Sud-Est a municipiului Arad, document parafat de ministru și reprezentanții autorităților publice locale, la sediul primăriei.

Ca urmare a semnării protocolului, Consiliul Județean Arad, împreună cu Municipiul Arad, și comunele Fântânele și Vladimirescu vor accesa fonduri europene pentru construcția noii centuri a municipiului, care va face legătura între autostrada A1 Arad – Timișoara și DN7 Arad – Deva.

  1. In sfarsit cineva se intereseaza si de soarta transportatorilor din aceasta zona ! Este un adevarat calvar si o rusine nationala ce se intampla pe centura de nord al Aradului, totul din cauza unei lupte surde politice fara rost ! Avem autostrada care ne leaga de Europa … si nu avem unde sa debuseze traficul spre Oradea si Deva … Bine ca pasajele au fost folosite de PSD ca santaj politic, fara sa intereseze pe cineva ca in fapt lovim in imaginea tarii ! Sunt un cetatean TOTAL apolitic, dar in aceasta situatie PSD si acolitii sai mi-au lasat un gust amar, aratand ce fel de politica sa NU fie sprijinita de alegatori !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.