Candidat SURPRIZĂ la şefia PNL Arad! Se stabileşte CALENDARUL ALEGERILOR

Candidat SURPRIZĂ la şefia PNL Arad! Se stabileşte CALENDARUL ALEGERILOR

Liberalii arădeni sunt decişi să-şi aleagă alt lider după Gheorghe Falcă, actualul preşedinte al organizaţiei judeţene, a dat-o în bară la alegerile parlamentare, când a pierdut pe toate fronturile, inclusiv la Arad, în faţa PSD.

Potrivit informaţiilor noastre, liberalii au mai multe variante (Iustin Cionca – preşedintele CJA, senatorul Ioan Cristina, deputaţii Eusebiu Pistru şi Glad Varga, Călin Abrudan – primarul oraşului Ineu) de care discută în partid. Cea mai intens a fost vehiculată, în ultima perioadă, candidatura lui Eusebiu Pistru, care şi-ar fi asigurat sprijinul foştilor primari ai PDL din fostul său colegiu deputaţial din mandatul trecut, dar şi al unora proveniţi din vechiul PNL. Dacă luăm în calcul şi faptul că soţia deputatului, Geanina Pistru, este preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, se poate spune că Eusebiu Pistru are mari şanse să-l înlocuiască pe Gheorghe Falcă la şefia organizaţiei judeţene. Cu o singură condiţie: Să fie de acord şi Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean, care din poziţia administrativă pe care o ocupă poate controla inclusiv votul de la partid al primarilor liberali.

Pistru Eusebiu

Contactat de NewsAr.ro, deputatul Eusebiu Pistru a declarat: „Mă bucur dacă am susţinere, dar nu s-a stabilit încă nimic. Urmează ca Biroul Permanent Naţional al Partidului să stabilească, în următoarele două săptămâni, calendarul alegerilor. Se va stabili calendarul alegerilor locale, ulterior urmând să aibă loc alegerile la nivel naţional. Abia după stabilirea calendarului alegerilor vom avea o discuţie în interiorul partidului, la Arad”.

 

  1. daca-l dati jos pe Falca ma reinscriu in partid

    Raspunde
    • chiar daca in locul lui vine cineva din familia Pistru? Ma tot uit la lista si ma intreb daca cineva din cei enumerati, afara de Calin Abrudan, au facute pe cinstite 8 clase. Doamne, cand va renaste acest partid de traditie intelectuala, cazut pe mana unor inculti, fosti mecanici auto, pazitori de tiruri, barnami si cu patalama de mari lingatori. Deci pleaca Falca vine Pistru sau Cionca, si ce-am realizat?

      Raspunde
  2. se schimbă haita falcă cu clanul pistru? mare cioa(n)că nu-i!

    Raspunde
  3. Daca-i PISTRU atunci sigur conduce cadana…ca conduce ea si acum,adevarul e ca-i mintoasa rau!!!!!! sunt multi care chiar cred asta!

    Raspunde
  4. in locul lui Falca ar trebui sa vina cineva din PNL nu din PDL. cu PDL ne-am lamurit: o sa moara partidul!!!!

    Raspunde
  5. Doamne ajuta se întorc Brătieni im mormânt!!!!

    Raspunde
  6. cu sau fara falca , acest partid moare
    deci nu are nici o importanta , cine va fii ultimul la conducere , peste 4 ani nu mai intra in parlament .

    Raspunde
  7. Rău a ajuns PNL-ul, de schimbă un intelectual cu doctorat, pe Falcă, cu personaje ce nu pot pronunța cuvântul ,,incompatibil”.

    Raspunde
    • ce doctorat frate? ca Falca nu stie limba romana. l-ai auzit vorbind? Ai vazut cum scrie? nu ca Pistru ar fi mai bun dar nici Falca nu e. oamenii astia nu merita sa conduca nimic. e o greseala ca au ajuns in asemenea functii si nu se lasa dusi din ele. din cauza unora ca ei Romania e unde e. Si Aradul nostru la fel. ar trebui rasi cu totii si sa vina altii tineri in locul lor

      Raspunde
  8. Daca nu iese Abrudan atunci vechii PNLasi vor pleca la ALDE! Daca ajunge Pistru e durere, dar va sta pana la primele alegeri, esecul va manca PDL-ul. IGAS mi se pare o varianta interesanta desi nu am vazut-o enumerata mai sus! Glad Varga e nul, iar Nelutu e durere mare!!

    Raspunde
  9. Igas nu e in carti. ar mai fi Claudia Boghicevici ca varianta surpriza

    Raspunde
  10. Asta da. Pistru in loc de Falca ! Un analfabet in locul celuilalt. In Romania asta cat de josnica poate sa ajunga politica ? Chiar nu mai exista oameni cat de cat normali in politica ? Doar parveniti inculti cu 5 clase.
    Futui mama masi de treaba…..

    Raspunde
  11. Daca ajunge partidul pe mana mecanicului auto sa du s de rapa .Vai si amar.

    Raspunde
  12. Ba esti PROST !!! Pistru koruptu care ia bani de la ciobani ??? Mai uitati-va si voi pe facebook sa-l vedeti impreuna cu ciobani din zona Sebisului !!! Igas Branconieru ??? Sper k ABbrudan Calin are viziuni mai clare si cred k poate mai mult Ineuanu !!!

    Raspunde
  13. Da ba ai dreptate !!! Calin a-r fi o solutie…Dar ce zici de galbejitu ala de Palcu care este prieten k Abrudan…Oare o fi uns pe Calin ???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.