Caravana Samsung Trends of Tomorrow a ajuns la Arad

Caravana Samsung Trends of Tomorrow a ajuns la Arad

Caravana Samsung Trends of Tomorrow a ajuns astăzi la Arad! Elevii din clasele terminale de la mai multe licee arădene vor afla care este cariera potrivită pentru ei. Caravana a ajuns astăzi la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”, marţi, 29 aprilie, va poposi la Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal” iar miercuri, 30 aprilie, va face o oprire la Colegiul Economic.
Ştiaţi că 74% dintre românii care au absolvit o instituţie superioară de învăţământ nu sunt mulţumiţi de profesia aleasă? 80% dintre absolvenţii români lucrează în alt domeniu decât acela pentru care s-au pregătit? Majoritatea absolvenţilor nu-şi găsesc un serviciu după finalizarea studiilor – mai mult de 25% dintre tinerii sub 25 de ani nu au un loc de muncă?
„Este fundamental ca tinerii să-şi aleagă cariera într-un mod inteligent, ţinând cont atât de interesele şi personalitatea lor, cât şi de cerinţele de pe piaţa muncii. Acesta este şi scopul caravanei Samsung Trends of Tomorrow în cadrul căreia aproximativ 8.000 de elevi vor putea afla care este cariera potrivită pentru ei şi vor primi recomandări de aptitudini digitale pentru domeniile de activitate pe care le aleg”, afirmă organizatorii caravanei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.