Care e secretul ei? Bianca, femeia-antreprenor care a ajutat peste 6 000 de românce să-și dezvolte cariere de succes

Care e secretul ei? Bianca, femeia-antreprenor care a ajutat peste 6 000 de românce să-și dezvolte cariere de succes

Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women, este cunoscută opiniei publice drept antreprenorul care a promovat ideile de afaceri ale peste 6.000 de femei din România şi le-a ajutat să dezvolte adevărate cariere de succes, mergând pe strategia networking-ului şi antreprenoriat social.

„Cei care au avut succes în afaceri au fost oamenii care au ştiut să asculte nevoi… nevoile angajaţilor, nevoile consumatorilor, nevoile partenerilor de afaceri etc. Au ştiut să se poziţioneze ca liant între ei şi societate şi au reuşit să găsească numitorul comun împreună cu ceilalţi, nu să impună propriile viziuni fără să se consulte. Chiar şi strategiile de vânzări ar trebui să se construiască ascultându-i pe consumatori, nu impunându-le ce să cumpere. În ani de zile de individualism, în care ne-am ignorant unii pe alţii, au apărut noi speranţe la orizont. Oamenii au început să înţeleagă că dezvoltarea afacerii ţine foarte mult de comunicarea cu ceilalţi, dar mai ales de ascultarea celuilalt, iar mergând pe această strategie, afacerile au început să înflorească. Dovadă sunt cel puţin cele 6.000 de femei, cu care am creat împreună o reţea foarte activă de antreprenori, care se ascultă unii pe alţii şi lucrează împreună, nu unii împotriva altora sau în concurenţă cu alţii”, declară Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women.

Reţeaua de femei-antreprenor se extinde de la an la an

ELITE Business Women – comunitatea femeilor-antreprenor – a depăşit 6.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, şi continuă să crească de la an la an. Rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în conferinţe şi workshop-uri de networking şi antreprenoriat, organizate la nivel naţional şi internaţional.

Până la ora actuală, reţeaua cuprinde 8 oraşe din România şi din Europa – Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâcea, Iaşi, Braşov, Lisabona şi Londra, dar începând cu 28 septembrie, municipiul Sibiu va fi inclus pe harta de evenimente Elite Business Club. În luna octombrie, sute de femei-antreprenor se vor întâlni la Bucureşti (5 octombrie 2017) şi Constanţa (26 octombrie 2017), pentru a stabili noi parteneriate şi colaborări, dar vor depăşi şi graniţele ţarii, la Londra (21 octombrie 2017), unde antreprenoriatul feminin românesc va fi prezentat ca model de succes.

Elite Business Club se adresează antreprenorilor, managerilor și reprezentanților IMM-urilor. În cadrul evenimentelor de business, fiecare participant își va prezenta afacerea, iar la sfârşitul evenimentului are loc o sesiune de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.