Care este cea mai DES SESIZATĂ problemă a arădenilor la „Biroul Cetățeanului” (FOTO)

Care este cea mai DES SESIZATĂ problemă a arădenilor la „Biroul Cetățeanului” (FOTO)

Demersul echipei locale a Uniunii Salvați România de a veni în ajutorul arădenilor care doresc să sesizeze anumite neajunsuri autorităților, prin intermediul „Biroului Cetățeanului”, este tot mai apreciat și folosit de către cetățenii municipiului.

Cei de la USR spun că în ultima lună au fost vizitați de numeroși arădeni care le-au cerut sprijinul pentru a transmite autorităților diverse probleme cu care se confruntă. De la nevoia de a avea un trotuar funcțional în fața casei, de a oferi condiții civilizate persoanelor cu handicap și până la propuneri ale cetățenilor, precum cea de a oferi transport în comun gratuit tuturor celor care au depășit vârsta legală de pensionare, toate acestea au fost preluate de echipa din spatele Biroului și transmise celor îndreptățiți să ia măsuri.

USR invită toți arădenii să ia atitudine și să sesizeze orice neregulă pe care o constată, fie că e vorba de administrația locală sau de diverși cetățeni certați cu bunul simț. De exemplu, o problemă care s-a remarcat prin frecvența cu care a fost sesizată este cea a încălcării reglementărilor privitoare la mediu, în speță depozitarea ilegală a unor deșeuri în diverse zone ale municipiului, precum strada Mărului sau strada Orient, în cartierul Grădiște. Am primit de la cetățeni inclusiv fotografii ale celor care au aruncat ilegal gunoaie, pe care le-am transmis celor de la Garda de Mediu și celor de la Poliția Locală. Acum așteptăm ca cei vinovați să fie identificați și sancționați, pentru că nu este normal să tolerăm asemenea practici. Așadar, dacă luați la cunoștință de situații care necesită atenția autorităților publice și nu știți cui trebuie să vă adresați, o puteți face prin intermediul Biroului Cetățeanului, a declarat Florin Stana de la USR Arad.

Cei interesați pot apela Biroul Cetățeanului la telefonul 0733 143 839 (apel vocal, SMS, WhatsApp), se pot deplasa la sediul din Arad, strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4, pot trimite un e-mail la adresa usr.arad@gmail.com sau pot să scrie pe Facebook la www.facebook.com/USRArad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.