CARNAGIU pe un drum european după ce S-A RĂSTURNAT un AUTOCAR: Sunt MORŢI şi ZECI DE RĂNIŢI!

CARNAGIU pe un drum european după ce S-A RĂSTURNAT un AUTOCAR: Sunt MORŢI şi ZECI DE RĂNIŢI!

Două persoane, un adult și un copil, au murit, iar alte 20 sunt rănite, după ce un autocar s-a răsturnat, miercuri dimineață, pe drumul european 87.

Tragedia s-a produs în zona localităţii Baldovineşti din judeţul Brăila. Autocarul, care transporta copii din Republica Moldova și din Ucraina într-o excursie, s-a răsturnat pe carosabilul ud. Potrivit primelor informaţii, şoferul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de trafic, cu carosabil umed şi viteză redusă, iar într-o curbă ușoară spre stânga, acesta a pierdut controlul volanului.

Traficul este oprit la această oră pe DN2B Brăila – Galaţi.

În zonă, a fost activat Planul Roșu de intervenție cu aprobarea prefectului. Planul Roșu se activează atunci când se produce un accident colectiv și capacitatea de intervenție a autorităților este depășită. Peste 10 ambulanţe şi trei maşini de pompieri au ajuns la locul accidentului.

Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Brăila, aceștia prezentând traumatisme craniene și ale membrelor inferioare. Pentru doi dintre ei, răniți foarte grav, a fost solicitat un elicopter care să-i transporte la o unitate medicală din București.

Autocarul, înmatriculat în Turcia, făcea curse regulate pe ruta Istanbul – Bucureşti – Chişinău.

Foto: tvrnews.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.