Cartea fostei partenere a președintelui Francois Hollande, Valerie Trierweiler, „BEST-SELLER” – ul anului 2014 în Franța

Cartea fostei partenere a președintelui Francois Hollande, Valerie Trierweiler, „BEST-SELLER” – ul anului 2014 în Franța

Volumul „Merci pour ce moment”, în care fosta Primă Doamnă a Franței Valerie Trierweiler face dezvăluiri legate de șeful statului francez François Hollande, este cartea cu cele mai mari vânzări în 2014, în Franța, un record pe care l-ar putea atinge și în acest an, potrivit specialiștilor, scrie Le Figaro.

Jurnalista de 50 de ani, care a fost partenera de viață a actualului președinte francez timp de un deceniu, povestește în acest volum experiența sa alături de președintele Franței. Relația lor s-a terminat brusc după ce presa a dezvăluit că acesta umbla cu actrița Julie Gayet.

Cartea s-a vândut în 603.000 de exemplare, situându-se pe primul loc în comparație cu toate celelalte categorii literare, depășind inclusiv titluri precum „50 Shades of Gray”, al britanicei E.L. James, tradusă în Hexagon cu numele de „Cinquante Nuances de Grey”.

Având în vedere interesul crescut al francezilor pentru dezvăluirile legate de șeful statului, editorii au decis să scoată pe piață și o versiune în format de buzunar a memoriilor semnate de Valerie Trierweiler.

Presa susține că lansarea noii versiuni a cărții se va face pe 13 mai, într-un tiraj de 300.000 de volume.

Foto: zimbio.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.