Căruţă SPULBERATĂ de un autoturism, pe drumul Arad – Iratoşu: PATRU PERSOANE au fost RĂNITE!

Căruţă SPULBERATĂ de un autoturism, pe drumul Arad – Iratoşu: PATRU PERSOANE au fost RĂNITE!

Patru persoane au fost rănite după ce un autoturism a intrat într-o căruţă pe drumul care leagă Aradul de Iratoşu. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18,00. La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială SMURD şi două ambulanţe.

Conform primelor informatii, un autoturism a intrat într-o căruţă care transporta lemne. În urma impactului patru persoane au fost rănite, o femeie şi un bărbat care se aflau în autoturism şi o femeie şi un bărbat care circulau în căruţă, unul dintre aceştia doi din urmă fiind prins sub căruţă, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare pentru a scoate victima.

UPDATE/ Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost produs de un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism Audi. Acesta nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de căruţă, nesemnalizată corespunzător. Căruţaşul, în vârstă de 45 de ani, a fost grav rănit. Au fost răniţi uşor o femeie de 45 de ani, aflată în căruţă, şoferul şi o altă femeie din autoturism.

  1. „nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de căruţă, nesemnalizată corespunzător” Deci nu are importanta ca nu a fost semnalizat corespunzator acea caruta??? In concluzie daca lovesti cu masina o persoana (pieton) care traverseaza in loc nepermis, automat esti vinovat pentu ca nu ai acordat prioritate acelei persoane. Se pare ca Polotistii din ziua de azi au devenit niste „Pacalici”in uniforma. Din pacate …….

    Raspunde
  2. da calul?? O patit ceva calul? Animalele de oameni sunt prosti da calul ce vina avea?

    Raspunde
  3. calul a scapat nevatamat din accident , dar datorita faptului ca avea remuscari , sa spanzurat ,imediat dupa eveniment . Esti cumva neam cu el , de te intereseaza soarta lui .

    Raspunde
  4. eu sunt soferul de la masina adica din audi caruta nu era semnalizata

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.