CASA GROAZEI! Și-au TORTURAT cei 13 copii ANI DE ZILE. Ce au descoperit polițiștii

CASA GROAZEI! Și-au TORTURAT cei 13 copii ANI DE ZILE. Ce au descoperit polițiștii

Povestea tulburătoare a unei familii care și-a torturat copiii a șocat întreaga lume.

Este vorba despre soții Turpin din Perris, California, care și-au supus cei 13 copii la chinuri îngrozitoare timp de ani de zile.

Când autoritățile le-au percheziționat locuința, au descoperit faptul că toți cei 13 frați, cu vârste cuprinse între 2 și 29 de ani, suferă de malnutriție severă. Ei au fost torturați, bătuți, legați și închiși în camere. David și Louise Turpin i-au înfometat, dându-le extrem de puțină mâncare și apă.

Spre surprinderea polițiștilor, cei doi câini ai familiei erau foarte bine îngrijiți și hrăniți.

Fata cea mare, în vârstă de aproape 30 de ani, are capacitatea intelectuală a unui copil de șapte ani și cântărește 37 de kilograme.

Soții Turpin visau să apară într-un reality show și să mai aibă un copil, motiv pentru care s-au mutat aproape de Hollywood.

Ei au fost decăzuți din drepturile părinteși și riscă închisoare pe viață. Toți cei 13 copii, din care șase sunt deja adulți, au primit îngrijiri medicale și sunt consiliați de psihologi, iar cei doi căței au fost dați spre adopție.

Anchetatorii continuă cercetările în casa familiei deoarece se tem că ar putea găsi inclusiv cadavre ale copiilor care nu au spraviețuit torturilor.

Sursa: CNN

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.