Cât de MULT poate face un simplu GEST! Cum a ajuns „celebru” un om al străzii din Arad (FOTO)

Cât de MULT poate face un simplu GEST! Cum a ajuns „celebru” un om al străzii din Arad (FOTO)

Multă lume îl știe pe Sorinel care iși face veacul prin centrul Aradului și își caută de lucru pe unde apucă.

Îl vezi în general seara, în weekend, se plimbă de colo colo, mai cere câte un leu. Povestea lui nu o știe multă lume, doar din ce spune el. A fost șofer de camion, dar s-a întâmplat ceva și a ajuns pe străzi. El zice ca i s-au furat actele. Este celebru datorită expresiei care o folosește în loc de salut: „Băăăă ești nebun!”.

De multe ori umblă și cere de lucru în schimbul câtorva bănuți. Așa a ajuns la Gentlemans’s Bar and Barber, unde băieții îl mai puneau să măture, să ducă gunoiul și alte treburi mărunte. Ieri a trecut pe la frizerie în căutare de lucru, dar în schimb s-a văzut pus în scaun și Vasi Urs l-a aranjat puțin. Ce a ieșit e cu totul alt om. Ideea i-a venit spontan lui Vasi care l-a tuns și i-a aranjat barba. Se vede și pe ochii lu Sorinel supriza cand s-a vazut așa de dichisit.

Să se aștepte să plătescă tunsoarea …nici vorbă. A fost un gest făcut din suflet pentru un suflet. Poza before and after a fost postată pe pagina frizeriei Gentleman’s bar and barber fără alte comentarii decât celebra expresie „Băăăă ești nebun!”….și a ajuns virală.

Arădenii au reacționat la vederea transformării lui Sorinel și au empatizat cu gestul băieților de la frizerie. Sunt peste 500 de like-uri, peste 150 de share-uri, commenturi foarte multe, iar insight-ul a trecut mai bine de 30.000 de persoane.

Băieții de la frizerie spun că vor să pornească un adevărat proiect de schimbare de look pentru oamenii de pe stradă și speră să li se alăture și alți arădeni. Prin acest gest vor să schimbe puțin viața unor oameni mai puțin norocoși.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.