Cât vor PLĂTI arădenii pe bilete la cinematografele din municipiu și cine beneficiază de REDUCERE

Cât vor PLĂTI arădenii pe bilete la cinematografele din municipiu și cine beneficiază de REDUCERE

La intrarea în Primăria Municipiului Arad sunt afișate, începând de astăzi, 11.05.2011 următoarele documente privind tarifele de intrare la cinematografele din municipiu, : Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de intrare la cinematografele „Arta”, „Grădiște” și „Solidaritatea” (cartier Gai) la proiecțiile de filme organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad –inițiativa primarului.

Potrivit proiectului de hotărâre, prețul biletelor la cinematografele respective vor fi:

– Preț bilet întreg la Cinematograful „Arta” – 10 lei
– Preț bilet întreg la Cinematografele „Grădiște” și „Solidaritatea” (cartier Gai) – 8 lei

Se acordă o reducere în valoare de 75% din prețul tarifului de intrare pentru elevii din învățământul preuniversitar, o reducere în valoare de 50% din prețul tarifului de intrare pentru studenți și pensionari. Persoanele cu dizabilități au gratuitate.

Prin excepție de la prevederile precedente, pentru evenimentele de mare anvergură se stabilesc tarife speciale de intrare la cinematografe, după cum urmează:
1. Preț bilet la cinematograful „Arta” – 20 lei
2. Preț bilet la cinematograful „Grădiște” și „Solidaritatea” (cartier Gai) – 15 lei

Până la data de 24.05.2018, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 11.05.2018, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro sau aici: 13-182 PH tarife filme cinematografe

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.