Cătălin Predoiu, la Realitatea TV: „Dacă te crezi «Gheorghe Dracu’» şi faci totul de capul tău nu e bine!”

Cătălin Predoiu, la Realitatea TV: „Dacă te crezi «Gheorghe Dracu’» şi faci totul de capul tău nu e bine!”

Invitat la emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, Cătălin Predoiu a declarat miercuri seara că, indiferent dacă va fi, sau nu, desemnat candidat al Alianţei Creştin Liberale (PNL – PDL) la Preşedinţia României, el face parte dintr-o echipă care sigur se va afla la guvernare începând din 2016.

Predoiu a accentuat faptul că, fără echipă, orice om politic este zero. „Poţi să scrii cărţi, să susţii prelegeri, dar fără echipă eşti zero”, a declarat Cătălin Predoiu. „Dacă te crezi «Gheorghe Dracu’» şi faci totul de capul tău nu e bine!”, a adăugat Predoiu.

Surse din PDL consideră că acesta s-ar fi referit, subtil, la Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad, cel care a fost contracandidatul său perdant în competiţia internă din partid în ceea ce priveşte desemnarea candidatului la preşedinţie.

De remarcat, că în 24 iulie, liderul PDL Arad, Gheorghe Falcă, se declara convins că viitorul candidat al Alianţei Creştin-Liberale (ACL) pentru Preşedinţia României va fi Klaus Iohannis, şi nu Cătălin Predoiu, pentru că primul ar sta mai bine în sondaje. „Sunt sigur că după 6 august domnul Iohannis va fi candiatul Alianţei pentru alegerile prezidenţiale”, a declarat atunci, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă.

Între timp, Falcă a fost taxat de prim-vicepreşedintele PDL Arad Iustin Cionca pentru afirmaţia pe care a făcut-o. „Domnul Falcă a anticipat deja, ceea ce n-a fost foarte fair-play. Este o competiţie între doi candidaţi (n.r. – Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu) şi cred că nu e bine să fie alterată de noi”, a declarat Iustin Cionca, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, la sediul PDL Arad, alături de senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad.

Biroul Politic al „marelui” PNL va fi convocat luni pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale (ACL). Liberalii şi democrat-liberalii, aflaţi acum sub aceeaşi pălărie, au de ales între Klaus Iohannis (PNL) şi Cătălin Predoiu (PDL).

  1. nu stiu daca s-a referit la Falca cum spuneti voi dar e clar ca Falca o merita

    Raspunde
  2. e clar la cine face referire , «Gheorghe Dracu’» asta nu poate fi altcineva decat falcosul , care nu poate sa treaca cu vederea , ca electoratul propriu ia tras-o cand a candidat impotriva lui predoiu.

    Raspunde
  3. sigur sa referit la falca , si a facut-o cu atata ironie si dispret facand referire directa la religia lui !!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.