CAZ ŞOCANT la Arad: Un bărbat şi-a obligat fiica să-i facă SEX ORAL

CAZ ŞOCANT la Arad: Un bărbat şi-a obligat fiica să-i facă SEX ORAL

Gest de-a dreptul şocat al unui bărbat din Moroda: Acesta şi-a obligat fiica, în vârstă de 17 ani, să-i facă sex oral, sub ameninţarea cuţitului!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au solicitat marţi Judecătoriei Ineu arestarea preventivă a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Judecătoria a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Giorgică Strat pe o perioadă de 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat că:

„Inculpatul Strat Giorgică în noaptea de 31.08/01.09.2015 în jurul orelor 01.45, prin ameninţare cu un cuţit, a tras-o de mână pe fiica sa minoră S.M.G., în vârstă de 17 ani, în grădina casei din localitatea Moroda, unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violenţă a întreţinut cu ea un act sexual oral.

În urma violenţelor exercitate asupra persoanei vătămate pentru realizarea actului sexual, aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Procurorii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, iar propunerea de luare a măsurii arestării preventive vizează aplicarea unei măsuri care să asigure buna desfăşurare a procesului penal.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.