Cazul care a UIMIT lumea medicală! Un tânăr de 17 ani a ÎNVIAT la propria ÎNMORMÂNTARE

Cazul care a UIMIT lumea medicală! Un tânăr de 17 ani a ÎNVIAT la propria ÎNMORMÂNTARE

Pe când familia unui tânăr se pregăteau să îl îngroape, el a deschis ochii şi a început să respire, iar cazul a ajuns rapid în atenţia medicilor.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost muşcat de un câine săptămâna trecută, iar starea lui se agrava pe zi ce trece. Medicii din India au spus familiei că băiatul nu mai are nici o şansă de scăpare deoarece infecţia s-a răspândit în tot corpul.

Răpuse de durere, rudele au decis să-l deconecteze de la aparatele care îl mai ţineau în viaţă. Familia a dus corpul neînsufeţit acasă şi s-au pregătit de înmormântare.

Pe drumul către satul în care urma să fie înmormântat, Kumar a deschis brusc ochii şi a început să respire.

El a fost dus din nou de urgență la spital, iar medicii au spus că băiatul suferă de meningită, cauzată de mușcătura maidanezului, potrivit StirileKanald.

Foto: Arhivă

 

 

  1. In India. India va spune ceva ? Din doua, una, ori stergeti fotografia atasata anuntului, ori cautati macar pe internet, desi nu e in regula sa luati fotografiile altuia, o fotografie sa se potriveasca cu India. Va saigur ca indienii nu sunt imbracati cu port popular romanesc si nu au coroane si preoti ca si la noi. Macar nu va loviti cu stangu-n dreptu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.