Ce au fost și ce au ajuns! UTA și Poli, derby în mocirlă, cu asistență redusă

Ce au fost și ce au ajuns! UTA și Poli, derby în mocirlă, cu asistență redusă

Suporterii din Arad și Timișoara trăiesc zilele acestea cu gândul la cel mai important meci al anului, cel dintre UTA „Bătrâna Doamnă” și ASU Poli.

Au trecut mai bine de patru ani și jumătate de la ultima confruntare care a adus față în față jucătorii și suporterii din cele două orașe, a căror rivalitate este cunoscută în întreaga țară. Poate și de aceea, nerăbdarea este cu mult mai mare.

Din păcate pentru spectacol, partida va avea loc în mocirla de pe stadionul „Motorul”, din Aradul Nou, iar suporterilor timișoreni le vor fi puse la dispoziție doar 97 de bilete, conform regulamentului. În total, pe micuța arenă vor intra cu greu 2000 de persoane.

Deși UTA ar putea privi de sus confruntarea cu Poli, prin prisma poziției din clasament, partida nu este de dinainte câștigată. Timișorenii vin la Arad cu moralul ridicat după o victorie pe teren propriu, care i-a adus pe o poziție neretrogradabilă. În plus, ca și în orice derby, valorile se echilibrează, compensate de dăruirea cu care se joacă.

Partida va avea loc duminică, 13 noiembrie, de la ora 14, și va fi transmisă la televizor, de Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

  1. multa …..uuuuuie la aradeni!!!!!

    Raspunde
  2. poli vine ca porcu la taiat ca-s vai de capu lor ca intreaga micuta istorie a lor. O echipa, un oras si o galerie mediocra carora le-am dat tot timpul clasa :)). UTA – poli 8-0. Si umiliti si batuti plecati din Ardeal

    Raspunde
    • Hai Poli,va batem la curu gol pana va rosim de tot

      Raspunde
      • Mai ca va intelegem optimismul (a se citi delirul), dar voi sunteti constienti ca poli aia a vostra e ciuca batailor in liga a2-a si e cea mai slaba echipa din campionat dupa pancota si resita. Voi vreti sa bateti la Arad =))? Eu zic sa va multumiti daca scapati nebatuti (fizic), iar ca scor cu un maxim 3-0. Toata lumea de aici si din club va priveste ca o ocazie buna sa ne facem golaverajul cu voi, asa ca atentie sa nu repetati acel 8-0 in meciul cu steaua, ca si-asa sunteti obsinuiti cu umilintele :))

        Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.