Ce cadou să-i faci iubitului de Crăciun în funcţie de zodie

Ce cadou să-i faci iubitului de Crăciun în funcţie de zodie

Iarăşi se apropie sărbătorile, iar tu trebuie să te gândeşti ce cadou ar trebui să îi cumperi iubitului tău. Nu mai ai nici o idee despre ce anume ar trebui să îi oferi? Noi îţi oferim câteva sugestii pentru fiecare zodie în parte.

 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Bărbaţii din zodia Berbec sunt persoane foarte active şi dinamice, nişte adevăraţi sportivi. Acestora le-ar plăcea să primească în dar: un ghiozdan specific excursiilor, un portofel sau o geantă pentru sală în care să îşi care lucrurile personale.

 

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Nativii Taur sunt nişte persoane iubitoare, tandre şi afectuoase, în ciuda aparenţelor. Pe lângă toate acestea, sunt şi firi romantice. Acestora le-ar plăcea să primească: parfumuri scumpe,  produse pentru bărbierit, o sticlă de vin foarte scumpă.

 

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Bărbaţii din zodia Gemeni  sunt intelectuali, foarte activi şi se plictisesc destul de repede de anumite lucruri pe care le folosesc. Le place foarte mult să filozofeze şi să meargă în călătorii. Exemple de posibile cadouri: un stilou elegant, o agendă din piele, un portofel din piele sau o geantă pentru călătorii.

 

Citeste articolul pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.