Ce calificative au obţinut candidaţii la evaluarea competenţelor digitale, la BAC-ul din toamnă

Ce calificative au obţinut candidaţii la evaluarea competenţelor digitale, la BAC-ul din toamnă

 

La proba D din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, care a constat în evaluarea competenţelor digitale, s-au înscris 159 de candidaţi, dintre care au fost evaluaţi 108, iar 51 au fost absenţi.

Doar un singur candidat a obţinut calificativul experimentat, iar doi au obţinut calificativul avansat. Din cei evaluaţi, cei mai mulţi, în număr de 66, au luat calificativul începător, iar calificativul mediu a fost acordat la 30 de candidaţi. Fără calificativ au rămas 9 absolvenţi de liceu.

În ceea ce priveşte proble scrise, acestea au început astăzi, conform Calendarului de desfăşurare a examenului de bacalaureat naţional, cu proba E, proba scrisă la limba şi literatura română.

Probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat naţional, sesiunea august–septembrie 2015, se desfăşoară în trei centre de examen, dintre care două centre de examen în municipiul Arad, iar un centru în judeţ.

La proba scrisă la limba şi literatura română s-au înscris 631 de candidaţi, dintre care au susţinut proba 480 candidaţi, iar 151 candidaţi au fost absenţi. Au existat şi patru cazuri de candidaţi eliminaţi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.