Ce e cu voi, oameni buni!? Val de ACCIDENTE RUTIERE în județul Arad

Ce e cu voi, oameni buni!? Val de ACCIDENTE RUTIERE în județul Arad

Mai multe accidente rutiere s-au înregistrat în ultimele zile în județul Arad, soldate cu victime (morți și răniți).

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, numai pe parcursul zilei de ieri au fost consemnate trei asemenea evenimente rutiere: O mașină răsturnată la ieșirea din Arad spre Timișoara, una ieșită în decor la pădurea Ceala și un accident la intersecția străzii Blanduziei cu Mihail Kogălniceanu.

Ziua de azi a debutat, la rândul ei, cât se poate de îngrijorător, cu un accident între un autoturism și un autocar al Atlassib, petrecut în localitatea Vladimirescu, pe DN7.

Foto: Arhiva

 

Loading...
 1. oameni buni am fost pana la Cluj si inapoi , horror general , nu se respecta nimica nici cel mai mic bun simt , jalnic , dezastru general. in fata mea 3 accidente erau sa fie toate mortale , se intra la risc maxim , nu se respecta nimica.

  Raspunde
 2. E dezastru cum se circula. Multi nu se asigura, nu semnalizeaza, iti ies in cale, nu stiu de prioritate de dreapta, calca linia continua in curbe, intra in depasiri de te face sa franezi ca sa aiba loc sa intre inapoi pe banda, nu se trac de pe banda de viteza pe asa numitele autostrazi. In concluzie cred ca asta e noua moda, sa fii nesimtit.

  Raspunde
  • Daca esti Nesimtit Inseamna sa si ucizi si sa nu simti ca esti asa… Atunci Cat de (Ne) Simtit (in Opinia lui) Trebuie sa fii Tu ca Participant la trafic cu el ca sa poti si sa previi Nesimtirea lui si ca sa il determini si sa se Opreasca Inainte de a-si putea Comite Nesimtita-i Crima… impotriva ta sau a oricui… !??? Fiindca Daca esti ca el vei face ca el si tu in viitorul nu f. Indepartat ! Fiindca e Aparent mai usor sa faci asa dar
   MARE ATENTIE SI PT. CA Consecintele NESIMTIRII POT RAMANE Tragice LE VEI SIMTI Etern !!!

   Raspunde
 3. pana cand autoritatile nu vor monta radare fixe in localitati tot asa va fi, pentru ca marea majoritate nu circula cu 50-55km ci cu 70-80km in localitate, toti se cred zmei si piloti de raliu, si se comporta asa pentru ca nu ii deranjeaza nimeni…

  Raspunde
 4. Daca politia,ar urmari intrarile si iesirile din sensul giratoriu,de la Intim,ar trebui sa amendeze cel putin 50 de soferi pe ora.

  Raspunde
  • Da,asa este ,dar daca cetatenii ar trebui sa amendeze adminstratorii drumurilor,vezi zona Intim,oare cum ar fi?!

   Raspunde
   • Corect. Insa Care dintre cetateni ? Se merge criminal din start. Sunt razbunari si pasiuni criminale si nu se doreste urmarirea criminalilor care pot fi oriunde chiar si pietoni ? Astfel, Daca esti Contra lor Risti numai tu ???

    Raspunde
 5. Cu sa incep…..drumuri foarte proaste, iresponsabilitate, patroni de firma de transport neglijenti , care se comporta .ca niste tirani, lipsa masinilor performante si sigure, lipsa bunului simnt in traffic, lipsa somnului intre curse de genul asta , in fine o tara de iresponsabili si idioti!!!!!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.