Ce fete frumoase are Sântana! Una dintre ele a intrat direct în finala Miss Arad 2017 (GALERIE FOTO)

Ce fete frumoase are Sântana! Una dintre ele a intrat direct în finala Miss Arad 2017 (GALERIE FOTO)

Concursul local de frumusețe Miss Sântana 2017, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, a scos în evidenţă frumuseţea tinerelor concurente din oraşul arădean.

Concursul a fost organizat cu prilejul Zilelor Orașului Sântana, la Centrul Civic al orașului (platoul din fața Sălii de Sport), unde au urcat pe scenă Alina Eremia, Adda si Uddi, dar şi trupe de dans locale şi au  avut loc demonstrații sportive de aerobic și majorete.

La sfârșitul celor patru probe ale concursului de miss, care au constat în prezentarea  ținutele tradiționale românești și ale minorităților comunității orașului Sântana și localității Caporal Alexa, a ţinutelor casual, a rochiilor de seară și a întrebărilor de perspicacitate, juriul a decis clasamentul: Locul I – Luana Budiu, Locul II – Denisa Tista, Locul III – Maria Roberta Dinescu, Premiul Special al Juriului – Florina Feieș, Premiul pentru cel mai frumos zâmbet – Florina Dărău, Miss Avon – Denisa Muntean, Miss Popularitate – Maria Roberta Dinescu, Premiul de perspicacitate – Budiu Luana, Miss Sonnenline – Diana Dinescu, Premiul de debut – Denisa Tista, Premiul pentru cea mai puternică atitudine – Alexandra Horna şi Premiul pentru fotogenie – Florina Feieș.

Concursul Miss Sântana este organizat în fiecare an de Primăria Oraşului Sântana, în colaborare cu Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization.

Câștigătoarea concursului Miss Sântana s-a calificat, automat, în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017, care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.