Ce RISCĂ proprietarii de mașini care își pun afișe cu „DE VÂNZARE” în geam!

Ce RISCĂ proprietarii de mașini care își pun afișe cu „DE VÂNZARE” în geam!

Mașinile care au în geamuri afișul „De vânzare” nu vor mai putea fi parcate la întâmplare pe spaţiul public, ci doar în târgurile auto sau în parcări cu plată. În caz contrar, proprietarii lor riscă amenzi drastice.

Şoferii care nu au locuri de parcare, dar îşi lasă maşinile pe domeniul public şi au în geam afişe de vânzare vor fi amendaţi de Poliţia Locală. Hotărârea a fost luată de consiliile locale din mai multe primării de sector din Capitală, dar și de mai multe primării din ţară.

Maşinile aflate pe stradă sau pe trotuare cu anunţuri de vânzare în geam urmează a fi fotografiate, ca probă, iar şoferul va găsi o somaţie în parbriz. Dacă maşina va fi luată de acolo în 24 de ore sau afişul va dispărea de pe geam, atunci proprietarul scapă de amendă. Altfel, va trebui să plătească între 500 şi 1000 de lei.

Nu veți scăpa de amenzi, nici dacă optați pentru scoaterea numerelor de înmatriculare ale mașinii, unele mașini având seria trecută pe parbriz, astfel că sunteți ușor de identificat.

Foto: radiominisat.ro

  1. Au și n-au dreptate dar la noi este important să ți se ia banul sub forma ”legală” adică să fii băgat la grămadă , cu articolul de lege lipit pe frunte! Una este să fii samsar de mașini și să ai câte 5 sau 10 mașini de obicei NEÎNSCRISE clar pt. vânzare (bișniță) și pt. care nu plătește impozit ca meserie, totul fiind la negru,și alta este să ai o mașină personală în regulă, înscrisă, proprietate personală, cu toate taxele la zi, rovineta, asiogurare, etc…și vrei să o vinzi, fiind a ta ..poti normal să ai orice maimuță înăuntru nu numai afiș, mai circuli ca omul la cumpărături și poate i-o cădea unuia cu tronc ! Dar nuuuu…nu e corect ! Sunt convins că bișnițarii vor forma o ”asociație” ce va avea cadru legal, un avocat care să-i reprezinte , vor plăti o taxă la stat ce omul simplu nu o va putea plăti nefiind inclus în asociația lui pește…dar tu, omul de rând vei fi primul amendat ! Asta este democrația în România ! Noi ne alegem reprezentanții iar ei ne-o trag pe la spate… Halal țară , halal conducători.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.