Ce se ÎNTÂMPLĂ cu ALEGERILE de la Sebiş. Nimeni nu se aştepta la asta

Ce se ÎNTÂMPLĂ cu ALEGERILE de la Sebiş. Nimeni nu se aştepta la asta

Partidele s-au agitat degeaba pentru a-şi desemna candidaţi la funcţia de primar la Sebiş, dar nu numai. Dacă informaţiile noastre sunt corecte, nu se vor mai organiza alegeri în localităţile care, dintr-un motiv sau altul, au rămas fără primari.

„Există informaţii potrivit cărorar guvernul nu intenţionează să mai organizeze alegeri parţiale, pentru că PSD se află pe un trend descendent şi ar ieşi prost la vot în multe localităţi, ceea ce ar da un puternic semnal negativ pentru social-democraţi în toată ţara, în perspectiva alegerilor din 2020”, a declarat, pentru NewsAr.ro, o importantă sursă din PNL.

Informaţia fost parţial confirmată şi de o sursă din cadrul arcului guvernamental: „Da, aşa este. Semnalele sunt că nu vor fi alegeri anul acesta”.

În judeţul Arad erau vizate de alegeri parţiale anticipate pentru funcţia de primar oraşul Sebiş şi comunele Archiş şi Brazii. În curând, este foarte posibil ca la acestea să se adauge şi Dezna.

De remarcat, că până la organizarea de alegeri în aceste localităţi viceprimarii au preluat funcţiile de primari interimari.

  1. foarte bine! ! sa ramana dl Demetrescu ca e mai bun decat Feies junior si Razvan termopan care vor numai sa profite! !

    Raspunde
  2. Cred că cel mai câștigat e Feieș,că doar cine l-a pus vice și pe Demetrescu?Așa că vicele =Feieș

    Raspunde
  3. Pai normal ca si Demetrescu face ce-i comanda sefii,ca no…ar vrea si omul sa aiba o pensie linistita….

    Raspunde
  4. d-nul demetrescu e un om corect ,va face doar ce e bine pt sebis,nu se complica…

    Raspunde
  5. Nu- l băgați în aceeași oală pe domnul Demetrescu cu fostul primar…diferența dintre cei doi este incomensurabilă.Domnul Demetrescu este un domn în adevăratul sens al cuvântului.
    Într- adevăr că dumnealui nu a mai avut niciun cuvânt de spus În Primărie,în ultimii ani..dictatura a fost dictatură .
    Domnule,,Cineva”,ar trebui să vă informați mai bine cu termopanele,fără să folosiți acest apelativ pentru Răzvan Onica.Cunoastem toti cine se ocupa cu împroscarea cu minciuni,din disperare si de frică 🙂

    Raspunde
  6. De ce ar fi Demetrescu = Feieş ? Memoria de scurtă durată arată că Feieş, de curând, voia să-l demită pe Demetrescu tocmai pentru că acesta a refuzat să fie unul dintre lingăii lui. Vezi recentul articol din Critic Arad [ACTUALIZARE 1] (20 ianuarie, 2018) Ce JOCURI POLITICE face Gheorghe Feieș ca să-și pună fiul succesor la Primăria Sebiș? Deputatul Tripa: „Să demiți doi consilieri locali și un viceprimar ca să-ți pui fiul primar în locul tău… e NOAPTEA MINȚII!” . Feieş ar fi primul care s-ar învineţi de ciudă că rămîne Demetrescu !!!

    Raspunde
  7. Apoi , decît cu mucea de Cristi , mai bine cu vicele Radu Demetrescu …

    Raspunde
  8. Demetrescu e unul dintre putinii oameni de treaba din
    primaria Sebis!

    Raspunde
  9. Sa vedem cine are dreptate. Deocamdata orasul este condus inca de Feies care este in fiecare zi in Primarie, mai mult decat atunci cand era primar. Se implica in toate: cati bani s-au incasat, la cine se dau bani, ce artisti vin la festival, relatiile cu Ocolul Silvic Privat, Spital, Fotbal, etc. Da Demetrescu este de treaba dar ar fi pacat sa ajunga lumea sa-l judece dupa deciziile care le ia Feies. Asteptam sa vedem daca s-a schimbat ceva.

    Raspunde
  10. Domnule Falca salvati orasul Sebis din labele dinastiei feies ,cine vreti sa ne salveze Psd ,noi cetateni traim in trecut ,in oras este teroare ,toti care vor adevarul sint vinati , frica stapineste peste tot in orasul nostru , dumneavoastra puteti usor afla daca este adevarat sau nu ,Dumnezeu sa va dea Domnule Falca multa sanatate si intelepciune !Sinteti ultima noastra speranta !

    Raspunde
  11. Oare contabilul Ulică, mîna dreaptă a lui Feieş să fie cel care-i furnizează informaţii acestuia despre cîţi bani s-au incasat, la cine se dau bani, ce artisti vin la festival, relatiile cu Ocolul Silvic Privat, Spital, Fotbal, etc. ? să fie acesta răspunsul întrebărilor puse mai sus de „MP” ? Ori, poate vrăbiuţa Rodicuţa ?

    Raspunde
  12. Citat din Newsar.ro Marius Sulincean: „Cetăţenii sunt de părere că nu este cazul să se instituie o «dinastie Feieş» la Sebiş, pe model nord-coreean”.

    Raspunde
  13. Aveţi milă de sufletul beizadelei şi nu mai lansaţi asemenea zvonuri . El, care se vede călare pe cai mari / iepe să fie sortit a rămâne un simplu geambaş ? Dacă tăticu” va fi înlocuit de la conducerea PNL Sebiş de către vechii liberali din oraş , cine-l mai propune „ca candidat” de primar pe prinţ ?

    Raspunde
  14. Sa ramana vicele!

    Raspunde
  15. Hai totuși sa îl lasăm pe Cristian sa câștige, ca dacă o sa piardă poate se muta la Taut și atunci ce ne facem???? Și iubita lui sa ne conducă… O pune secretara la primărie!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.