În ce stadiu se află lucrările de reabilitare a străzilor din cadrul programului PNDL

În ce stadiu se află lucrările de reabilitare a străzilor din cadrul programului PNDL

Potrivit unei informări dată publicității de către Primărie, Gheorghe Falcă împreună cu responsabilii din aparatul tehnic al Primăriei au discutat în această dimineață cu reprezentanții firmei care a execută reabilitarea străzilor din cadrul programului PNDL despre stadiul  lucrărilor la acest moment și au stabilit programarea următoarelor străzi care vor intra în reabilitare în perioada următoare.

Astfel, lucrările au fost încheiate pe străzile 1 Decembrie 1918 și Pădurii, pe strada Hunedoarei lucrările la trotuare și carosabil sunt finalizate, s-au solicitat unele remedieri și finalizarea spațiilor verzi. Pe strada Ștefan Augustin Doinaș lucrările sunt executate 90%, pe Titulescu 85%, pe Calea 6 Vânători 70%.  Pe strada Constituției lucrările sunt executate 20%, în această etapă fiind așteptată intervenția companiei de gaz pentru rectificarea bransamentelor la rețea iar pe strada Magheru stadiul este 10%.

În scurt timp constructorii vor începe lucrările de reabilitare pe strada Steagului în Sânicolaul Mic. Tot în această vară au fost programate la reabilitare Bulevardul Vasile Milea și strada Nicolae Grigorescu, pentru a profita de traficul mai redus în perioada vacanței școlare și judecătorești. În programul PNDL vor mai intra în lucru în această vară în zona centrală străzile Cloșca, Transilvaniei, Gheorghe Șincai și Ioan Rusu Șirianu, precum și strada Orșovei din Aradul Nou.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.