Cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de Ford, conferită unei firme din Arad

Cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de Ford, conferită unei firme din Arad

O firmă din judeţul Arad a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de Ford.

Este vorba despre distincția Q1, oferită pentru furtunurile produse la Nădab. Distincţia se acordă în urma unui set de evaluări, care au vizat mai multe paliere de funcționare a producătorului de furtunuri.

ContiTech a produs și livrat către Ford peste 550.000 de diferite furtunuri numai în anul 2016. Ancuța Aga, Nicolae Ardelean și Ioan Iancu se numără printre cei care lucrează la produsele livrate companiei Ford.

Nicu, așa cum îi spun colegii, este parte a echipei ContiTech încă din anul 2009. El lucrează în unitatea de producție în postul de operator tăiere. După ce își termină treaba, vine rândului colegului său,  Ioan, care asamblează produsele. Deși are o vechime de mai puțin de 2 ani în companie, el lucrează pe toate mașinile de asamblare și transformă produsul primit de la Nicu în furtunul  care este livrat. În lanțul procesului de fabricație urmează Ancuța. De fiecare dată cu zâmbetul pe buze, ea instruiește, verifică și motivează echipa pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate.

Munca lor și a colegilor a fost recompensată prin distincția Q1, o  recunoaștere a angajamentului global pe care Continental îl arată față de calitatea produselor, dar și pentru încrederea pe care Ford o are în companie, pentru precizia livrărilor, managementul materialelor și sprijinul pe partea de inginerie și costuri.

Premiul a fost primit de Christian Krafft, directorul general al fabricii de furtunuri din Nădab, care a subliniat faptul că „Ford este unul dintre clienții strategici ai Continental, iar premiul Q1 este recunoașterea efortului extraordinar al echipei. Felicit întreaga echipă ContiTech Nădab pentru această realizare care va deschide uși spre dezvoltare și progres”.

  1. FELICITARI!!!!!!! 🙂

    Raspunde
  2. sincere felicitari doamnelor si domnilor! asta e Romania lucrului bine facut, nu cea a politicienilor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.