Cea mai nouă PRACTICĂ SEXUALĂ a tinerilor. Nimeni nu se aștepta la asta

Cea mai nouă PRACTICĂ SEXUALĂ a tinerilor. Nimeni nu se aștepta la asta

Obiceiurile sexuale ale tinerilor născuți în anii ’90 sunt total diferite de cele ale părinților și bunicilor lor. Potrivit experților, accesul nelimitat la informație le-a afectat și acest domeniu al vieții.

Tinerii de 22-26 de ani fac, surprinzător, mai puțin sex decât cei născuți în anii ’70 sau ’80. S-au făcut mai multe studii pe zeci de mii de persoane, iar rezultatele au fost neașteptate.

Chiar dacă noua generație este consiederată mai libertină, se pare că nu este chiar așa. Peste 15% dintre tinerii născuți în anii 90 nu au avut nici un partener sexual până acum, iar marea majoritate fac sex mult mai rar decât generațiile anterioare.

Acest lucru se datorează faptului că au alte ocupații, iar tehnologia le ocupă cea mai mare parte din timp. Cei mai mulți preferă să stea pe rețelele de socializare sau să se implice 100% în carieră decât să facă sex. De asemenea, accesul la pornografie este la îndemâna oricui, motiv pentru care, cu atât mai mult, nu sunt preocupați să aibă o relație reală.

Sursa: washingtonpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.