Cei patru bărbaţi care au tâlhărit doi bătrâni din Mişca au fost arestaţi

Cei patru bărbaţi care au tâlhărit doi bătrâni din Mişca au fost arestaţi

Cei patru bărbaţi care au tâlhărit doi bătrâni din localitatea Mişca au fost arestaţi. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat, marţi, judecătorilor arestarea preventivă a celor patru bărbaţi, aflaţi în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Magistraţii Judecătoriei Chişineu Criş au admis cererile procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru 30 zile.
Potrivit anchetatorilor, Ioan B., Francisc L., Gheorghe H. şi Ioan F. s-au deplasat în noaptea de 13 spre 14 februarie, în urma unei înţelegeri prealabile, în localitatea Mişca iar în jurul orei 01.10, purtând cagule şi mănuşi, au pătruns prin efracţie în locuinţa unor bătrâni. Cei doi soţi au fost ameninţaţi cu un cuţit şi forţaţi să rămână în pat, timp în care le-au fost furaţi toţi banii din casă, respectiv suma de 5.600 lei.
Foto: http://portal.just.ro

  1. CALATOAREA ANABELLA 2 aprilie, 2014, 9:02 pm

    SI DE VATMANUL DE DIMINEATA ORA 7.45 CA NE-A DAT JOS LA GARA DE CE NU SCRIETI?SI EL A FOST BEAT SUTA LA MIE,A INJURAT CALATORII CE ERAM IN 3-u LUI CU 2 VAGOANE TATRA 1165,CA EL NU NE DA BILETELE INAPOI SI SA MERGEM LA FALCA(ca l-am votat).E TREABA NOASTRA CU CINE AM VOTAT,IAR VATMANUL NU ARE 7 ANI DE ACASA,DESI ERA URAT ASA LA PESTE 50 ANI SI AVEA TIC NERVOS LA OCHI SI LA MANA.APOI LA DEFECTAT INTENTIONAT(numa in frane mergea de laAutogara-Gara).SA ITI FIE RUSINE VATMANE.FACI TRANSPORTUL DE RA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.