Cel mai bun „medicament” ÎMPOTRIVA CANCERULUI este… un CONDIMENT!

Cel mai bun „medicament” ÎMPOTRIVA CANCERULUI este… un CONDIMENT!

Cercetătorii au descoperit că există un condiment mai eficient decât multe medicamente administrate pacienților bolnavi de cancer. Mai mult decât atât, acest condiment are capacitatea de a micșora tumorile.

Consumat în doze mici, adăugat în preparate culinare și în băuturi, proprietățile terapeutice ale ghimbirului depășesc cu mult invențiile farmaceutice.

Potrivit unui studiu realizat pe șoareci de oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Georgia, extractul de ghimbir reduce mărimea tumorii de prostată cu 56%, iar antioxidanții care se găsesc în acest condiment fac ca el să fie mai eficient decât medicamentele luate pentru a stopa cancerul.

Cercetătorii spun că tratamentul anticancer nu numai că nu reduce tumorile canceroase, ci le mărește, făcându-le mult mai agresive și ucigând pacienții mult mai repede.

Oamenii de știință de la Beth Israel Deaconess Medical Center din Boston sunt de părere că în loc să-i vindece pe oamenii bolnavi de diferite tipuri de cancer, medicamentele mai mult i-ar condamnat pe aceștia la moarte.

În timp ce medicii se ocupă cu indicarea tratamentului medicamentos adecvat fiecărui pacient, puțini sunt cei care se gândesc că ajutorul împotriva acestor afecțiuni grave poate să vină chiar din natură.

Spre deosebire de medicamentele anticancer, ghimbirul nu prezintă niciun efect secundar, fiind folosit de numeroase culturi, de secole. În loc de a mări tumorile, extractul de ghimbir micșorează celulele canceroase din prostată. În plus, cercetătorii a peste 17 studii au ajuns la concluzii similare cu privire la beneficiile pe care ghimbirul le are asupra cancerului.

Mai mult decât atât, s-a demonstrat că acest condiment are un impact pozitiv în peste 100 de afecțiuni.

Foto: Wikimedia.org

  1. andreea lacramioara 25 septembrie, 2014, 7:53 pm

    fff taree

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.